Peri Sevgilim yakında Yenisuda @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @12.Adam @xemrexxx @Forumdash
Bekliyoruz cnm
Peri Sevgilim yakında Yenisuda @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @12.Adam @xemrexxx @Forumdash
Peri Sevgilim 1.bölüm FragmanıBekliyoruz cnm
Enfesto manifesto
@Emre Ozansoy bir seyrettiğim İrlanda dizisini uyarlama istiyorum ama o da çok zor olacak
İsmi Fair City’i uyarlamak istiyorum
Konu olarak Ramazan’da yayınlanmaz bizde İki erkek aynı evde bir kızla kalıyor
Üç erkek aynı kıza aşık oluyor
11 yaşındaki kızın sevgilisi oluyor ona aşık olan bir erkek var o 11 yaşında kıza 11 yaşındaki kızın sevgilisinin peşinde erkek var @Gizmen @Maskeli Fedai @Angelica @dosimosi @xemrexxx @serhatt
Kırmızı yeri anlamadım
11 yaşındaki kızın sevgilisi var ona aşık olan başka bir erkek varKırmızı yeri anlamadım
11 yaşinda başlamişlar demek kimin eli kimin cebindeciliğe Bizi bozar bu senaryo rtük izin vermez11 yaşındaki kızın sevgilisi var ona aşık olan başka bir erkek var
11 yaşındaki kızın sevgilisi ile en iyi arkadaşlar
Aynı şekilde 11 yaşında kızın en iyi arkadaşı onun sevgilisine aşık
Bu bir Türk dizisi değil İrlanda dizisinden uyarlama @Forumdash
------
@dosimosi @Angelica
bu bizim ülkeden değil irlandadan adamlar ne yapsın adamlar eşit her yaşa ben kendi yaşadığımı yazsam daha kötü olur olay düğün çiçeğiyle başlar ikiside aynı evde kalıyor bir kız ve erkek çok fazla centilmenlik yapar sonucu hayır gelmez sonu felaketle biter11 yaşinda başlamişlar demek kimin eli kimin cebindeciliğe Bizi bozar bu senaryo rtük izin vermez
sen kendi yaşantını dizi yap daha heycanlıdırbu bizim ülkeden değil irlandadan adamlar ne yapsın adamlar eşit her yaşa ben kendi yaşadığımı yazsam daha kötü olur olay düğün çiçeğiyle başlar ikiside aynı evde kalıyor bir kız ve erkek çok fazla centilmenlik yapar sonucu hayır gelmez sonu felaketle biter
belki eklerim onun içine bölümü stoklamam gerekiyor için bu irlanda dizisi uyarlamak kanal için yeniliik olacaksen kendi yaşantını dizi yap daha heycanlıdır
tamam yeni dizine başlayınca haber verirsin Ona bastan sona bakarımbelki eklerim onun içine bölümü stoklamam gerekiyor için bu irlanda dizisi uyarlamak kanal için yeniliik olacak
red rock un bölümünü uyarlayamıyoruz 1 milyon pound olayından kaynaklı
çürük elmanın sapını koparacak dizi @xemrexxx @serhatt @Alos kalemine kuvvet reyiz✍️Fair city den uyarlama romantik dram
Panayır şehrinin karakterleri
karakterlerin isimleri
sahica 11 yaşında kız saulth'a aşık rath'ın en iyi arkadaşı
hailth 11 yaşında erkek rath'a aşık ve saulth'un en iyi arkadaşı
Rath 11 yaşında kız ve saulth'un sevgilisi
Saulth 11 yaşında erkek rath'ın sevgilisi
@dosimosi @Angelica @Emre Ozansoy @Forumdash @xemrexxx @12.Adam @HeisenBerg @Forumdash @Özgür @Gerekli24 @Tolstoyevski @EmreCan
------
@xemrexxx
------
@serhatt @xemrexxx sahica isimli kız çocuğu var 11 yaşında var @Forumdash @Emre Ozansoy @EmreCan