planın bile baltalamaya yetti ne probleminden bahsediyonBen olsam böyle bir problemleri olmazdı işte fena mı.![]()
planın bile baltalamaya yetti ne probleminden bahsediyonBen olsam böyle bir problemleri olmazdı işte fena mı.![]()
Dikkat et de o balta kafana gelmesin. .ssplanın bile baltalamaya yetti ne probleminden bahsediyon![]()
o baltaya seni sap yaparım...Çekil cocugu rahat bırakDikkat et de o balta kafana gelmesin. .ss
Balta da sensin sap da. Çağatay benimdir benim kalacak.o baltaya seni sap yaparım...Çekil cocugu rahat bırak![]()
sen öyle sayıklamaya devamkeBalta da sensin sap da. Çağatay benimdir benim kalacak.![]()
Aynen moruk. .sssen öyle sayıklamaya devamke![]()
Mübarek ay ağzını bozma yediririm o lafı sana!!!!!!!!!kes aşüfte.ss
ıyyyy bana bunlarla gelmeMübarek ay ağzını bozma yediririm o lafı sana!!!!!!!!!
Senin gibi fesatların iftirası onlar.ıyyyy bana bunlarla gelme11 ay naptıgını herkes biliyor
![]()
ben sana para atmaktan başka ne attım acaba???Senin gibi fesatların iftirası onlar.![]()
Atacaksın tabi, nereden bulacaksın başka benim gibi güzelini.
Atacaksın tabi, nereden bulacaksın başka benim gibi güzelini.![]()
Nedeni ise son dakikada anlaşılan şartlardan farklı talepleri ve kaprisleri ile iş başlamadan sıkıntı yaratmaya başlamış. Esra Bilgiç’in menajeri dün akşam yapımcıyı arayarak sete başlamadan 2 defa zam istediği uzun konuşmalar sonrasında yapımcının ise Esra Bilgiç’i kadrodan çıkarttığını öğrendim.
@serhatt gözü var neto baltaya seni sap yaparım...Çekil cocugu rahat bırak![]()
Çağatay o kadar da olgun değil ki, daha genç.
Çağatay olgun mu