planın bile baltalamaya yetti ne probleminden bahsediyonBen olsam böyle bir problemleri olmazdı işte fena mı.
planın bile baltalamaya yetti ne probleminden bahsediyonBen olsam böyle bir problemleri olmazdı işte fena mı.
Dikkat et de o balta kafana gelmesin. .ssplanın bile baltalamaya yetti ne probleminden bahsediyon
o baltaya seni sap yaparım...Çekil cocugu rahat bırakDikkat et de o balta kafana gelmesin. .ss
Balta da sensin sap da. Çağatay benimdir benim kalacak.o baltaya seni sap yaparım...Çekil cocugu rahat bırak
sen öyle sayıklamaya devamkeBalta da sensin sap da. Çağatay benimdir benim kalacak.
Aynen moruk. .sssen öyle sayıklamaya devamke
Mübarek ay ağzını bozma yediririm o lafı sana!!!!!!!!!kes aşüfte.ss
ıyyyy bana bunlarla gelme 11 ay naptıgını herkes biliyorMübarek ay ağzını bozma yediririm o lafı sana!!!!!!!!!
Senin gibi fesatların iftirası onlar.ıyyyy bana bunlarla gelme 11 ay naptıgını herkes biliyor
ben sana para atmaktan başka ne attım acaba???Senin gibi fesatların iftirası onlar.
Atacaksın tabi, nereden bulacaksın başka benim gibi güzelini.
Atacaksın tabi, nereden bulacaksın başka benim gibi güzelini.
Nedeni ise son dakikada anlaşılan şartlardan farklı talepleri ve kaprisleri ile iş başlamadan sıkıntı yaratmaya başlamış. Esra Bilgiç’in menajeri dün akşam yapımcıyı arayarak sete başlamadan 2 defa zam istediği uzun konuşmalar sonrasında yapımcının ise Esra Bilgiç’i kadrodan çıkarttığını öğrendim.
@serhatt gözü var net ama olgun sevdiğini sanmıyorumo baltaya seni sap yaparım...Çekil cocugu rahat bırak
Çağatay o kadar da olgun değil ki, daha genç.@serhatt gözü var net ama olgun sevdiğini sanmıyorum
Çağatay olgun mu Çocugu ergen dizisinde oynatırım bee@serhatt gözü var net ama olgun sevdiğini sanmıyorum