- Reaksiyon puanı
- 31,799
- Puanı
- 1,059
Gökhan şarkıcı yalnızGökhan sanatçı da Barış'ım sanatçı değil mi? 😱 Ne saçma.
Gökhan şarkıcı yalnızGökhan sanatçı da Barış'ım sanatçı değil mi? 😱 Ne saçma.
Sude'yi gördün mü Şerlok beyciğim. Benim kendisine olan kızgınlığım geçti bir anda. Bundan sonra en büyük Sude fanıyım... @Maskeli FedaiZevklerinle yine kan donduruyorsun…
Şampiyonum da şarkıcı, oyuncu. Yani Gökhan ile aynı.Gökhan şarkıcı yalnız
Reisimin kulakları kanadı zaten, bir de çıkıp oynayacak mıydı
Bu overlock makinesi niye geldi 😱Zevklerinle yine kan donduruyorsun…
Barış'ta ses mi var be ne şarkıcısıŞampiyonum da şarkıcı, oyuncu. Yani Gökhan ile aynı.
Sude'yi izlemeye geldi @Sherlock beyciğim...Bu overlock makinesi niye geldi 😱
Mesude hala mert diyor
Keşke hep kendisini gösterseler Utku beyciğim, pamuk gibi oluyorum her gördüğümde. @MasacRESude'yi gördün mü Şerlok beyciğim. Benim kendisine olan kızgınlığım geçti bir anda. Bundan sonra en büyük Sude fanıyım... @Maskeli Fedai
Bu overlock makinesi niye geldi 😱
Beni ve müthiş yorumlarımı özlediğinizi düşünmüştüm.Sude'yi izlemeye geldi @Sherlock beyciğim...
Şarkısını dinlemedin her halde, gayet güzel. Şarkıcıyım diye dolaşan kişilerden daha iyi bir şarkı çıkardı ortaya.Barış'ta ses mi var be ne şarkıcısı
Pinky mi... Yapma bunu işte...Keşke hep kendisini gösterseler Utku beyciğim, pamuk gibi oluyorum her gördüğümde. @MasacRE
Tam bir “Pinky” olmamış mı?
------
Beni ve müthiş yorumlarımı özlediğinizi düşünmüştüm.
Şarkıcılığı… Kötü…Şarkısını dinlemedin her halde, gayet güzel. Şarkıcıyım diye dolaşan kişilerden daha iyi bir şarkı çıkardı ortaya.
Hem şarkısı, hem kitabı, hem Survivor'lığı, hem de oyunculuğu harika.Şarkıcılığı… Kötü…
Yazarlığı… Kötü…
Survivor’lığı… Kötü…
Kardeşim bu adam neyi iyi yapıyor da destekliyorsunuz, kendinize gelin artık…
Autotune ile herkes şarkıcı olur Yasin de şarkı çıkardı ona bakarsanŞarkısını dinlemedin her halde, gayet güzel. Şarkıcıyım diye dolaşan kişilerden daha iyi bir şarkı çıkardı ortaya.
Yasin'in çıkardığı şeye şarkı demeye bin şahit ister.Autotune ile herkes şarkıcı olur Yasin de şarkı çıkardı ona bakarsan
Tipi... İyi...Şarkıcılığı… Kötü…
Yazarlığı… Kötü…
Survivor’lığı… Kötü…
Kardeşim bu adam neyi iyi yapıyor da destekliyorsunuz, kendinize gelin artık…
Hem şarkısı, hem kitabı, hem Survivor'lığı, hem de oyunculuğu harika.
Bunu unutmuşum.Tipi... İyi...