Emre Ozansoy
Moderatör
Baktım instagram dan @Angelica takip ediyor teneşir paklayacak bu kadını bu yaştan sonra
Osman Can ural diye hesabı
Yeni favorim belli. Özlemiştik, iyi oldu görmek.Kız seneye Osman yarışmaya katışacakmış desteklerim favorim şimdiden
@Forumdash bizde erkek yarışmacıları böyle görmek imkansız artık... Barış, Mert, Bora, Gökhan, Ogeday, Anıl vs. böyle görsek ne güzel olurdu. @xemrexxxAnlat Bakalım da eğlenirim falan diye bekliyordum ama yarıda kapatıp Yunan Survivor'ını açtım. Daha keyifli.
Üstlerini çıkarmışlar hayret Madem böyle durabiliyorlardı yarışmalarda niye çıkarttırmıyorlar da tişörtle giriyorlar yarışmaya
Nasıl da aldırmadık All-Star'a 🎈 herifini. @MasacRE
Kütük ağlıyor Şerlok beyciğimİki sene üst üste şampiyon olup üstüne gidip Amerika'da da şampiyon olan bir adamın nesi 🎈şişkolok. Sensin balon @MasacRE
2020'de o kadar çok ilgi gösterdiniz ki adama. Ben buradan yürürüm deyip katılmaya karar verdi demek kiSenin hayalindeki yaşam
------
Kız seneye Osman yarışmaya katışacakmış desteklerim favorim şimdiden
@MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @Dosi @Alos @Angelica @The_Erinch @BARON男爵 @Yiğitt
Bugün Barış'ın günüydü zaten. Yattığı yerden dondurmaları götürüp durdu reis
Acunmedya dan osmancan kuduruk seniNe diyorsun sen kimi takip ediyormuşum ben
Çok çirkin çıkmışsın
Siz yokken @Maskeli Fedai ebedi aşkı Turabi ye kavuştu yineÜstlerini çıkarmışlar hayret Madem böyle durabiliyorlardı yarışmalarda niye çıkarttırmıyorlar da tişörtle giriyorlar yarışmaya
------
Kütük ağlıyor Şerlok beyciğim
------
2020'de o kadar çok ilgi gösterdiniz ki adama. Ben buradan yürürüm deyip katılmaya karar verdi demek ki
------
Bugün Barış'ın günüydü zaten. Yattığı yerden dondurmaları götürüp durdu reis
Kimse senden çirkin olamaz.Acunmedya dan osmancan kuduruk seni
------
Çok çirkin çıkmışsın
------
Siz yokken @Maskeli Fedai ebedi aşkı Turabi ye kavuştu yine
Bizdekilerde ne var tişörtsüzler zaten Slip mi giysinler koşarken ne istiyorsunuz??? @xemrexxx@Forumdash bizde erkek yarışmacıları böyle görmek imkansız artık... Barış, Mert, Bora, Gökhan, Ogeday, Anıl vs. böyle görsek ne güzel olurdu. @xemrexxx
Sen ve @xemrexxx 'dir madamDaha çok madam gibi.
------
Elbet bulacağım böylesi bir daş. .ss
Bizimkiler t-shirt falan çıkarmıyor ki.Bizdekilerde ne var tişörtsüzler zaten Slip mi giysinler koşarken ne istiyorsunuz??? @xemrexxx
Çatla sende turşu surat.Sen ve @xemrexxx 'dir madam
E giymesinler tabi boşuna ağırlık.@serhatt hiç giymesinler ister
------
Hangi manada madam, genel ev sahibi anlamındaysa olur @serhatt ı ve seni çalıştırırım @MasacRE @Forumdash
Acunmedya dan osmancan kuduruk seni
------
Çok çirkin çıkmışsın
------
Siz yokken @Maskeli Fedai ebedi aşkı Turabi ye kavuştu yine