Maskeli Fedai
Favori Üye
Onu bizzat ben yetiştirdim.. @Emre Ozansoyİki gün önce şampiyonum ile kurt bakışlım finale çıkacak diyordu Hainlikte Maskeli yoldaşımı bile geçti bu adam
Onu bizzat ben yetiştirdim.. @Emre Ozansoyİki gün önce şampiyonum ile kurt bakışlım finale çıkacak diyordu Hainlikte Maskeli yoldaşımı bile geçti bu adam
Gerçekleri geçte olsa gördüm... Zararın neresinden dönsek kârdır.İki gün önce şampiyonum ile kurt bakışlım finale çıkacak diyordu Hainlikte Maskeli yoldaşımı bile geçti bu adam
Nagi ağır taştır boğazında kalır adaşımınİki gün önce şampiyonum ile kurt bakışlım finale çıkacak diyordu Hainlikte Maskeli yoldaşımı bile geçti bu adam
İyi yetiştirmişsin kütük dostum, boynuz kulağı geçmiş maşallahOnu bizzat ben yetiştirdim.. @Emre Ozansoy
Maşallah maşallah Darısı sizin başınıza kütük dostumİyi yetiştirmişsin kütük dostum, boynuz kulağı geçmiş maşallah
Şampiyonun gereksiz be iki değnekle yürüyemiyorŞampiyonum, bir gereksizi daha paketledi.
En çok @Yakamoz-Asi sevinmiştir
O niye
Birleşme partisinde şov var kütük dostum
Çok sevmişti performansınıO niye
Eşi de güzelmiş Gelip Evrim'in saçını başını yolsa keşkeÇok sevmişti performansını
Neyse bora'nın eşi ateş etmiş
Teyze ne barışı adam yürüyemiyor sen gitsen daha iyi performans gösterirsinBarış bu durumu söyledi dinlemediniz olacağı budur kendi takımınızdan elediniz bakalım ne yapacaksınız Ünlüler takımı
Negzel çüş diyor @Yakamoz-Asi @serhatt @Maskeli Fedai @The_Erinch @ForumdashEşi de güzelmiş Gelip Evrim'in saçını başını yolsa keşke
Ben daha güzel söylerim.------
Teyze ne barışı adam yürüyemiyor sen gitsen daha iyi performans gösterirsin
------
Negzel çüş diyor @Yakamoz-Asi @serhatt @Maskeli Fedai @The_Erinch @Forumdash
------
Teyze ne barışı adam yürüyemiyor sen gitsen daha iyi performans gösterirsin
------
Negzel çüş diyor @Yakamoz-Asi @serhatt @Maskeli Fedai @The_Erinch @Forumdash