İlk 3 sezonu izleyince ne kadar tatlı olduğunu söylemiştim@Dosi ilk sezona tekrar başladım da ilk sezon Elaine nasıl tatlı bir şey öyle
Saçlar falan çok iyi..
İnsanın böyle ekranı mıncırası geliyor ya sjsjsjs Saçlar, kıyafetler falan çok iyi Son sezonlarda bu kadar tatlı değil ilk sezonlar bir başkaİlk 3 sezonu izleyince ne kadar tatlı olduğunu söylemiştim
@Maskeli Fedai ne oluyor?İnsanın böyle ekranı mıncırası geliyor ya sjsjsjs Saçlar, kıyafetler falan çok iyi Son sezonlarda bu kadar tatlı değil ilk sezonlar bir başka
Yahu ne be en sevdiğim dizinin karakterine sevimli diyorum sadece sjsjs@Maskeli Fedai ne oluyor?
Ürpertici.. @xdragxx@Maskeli Fedai ne oluyor?
Hocam boşver şu depriyi gel enerjik ol mutlu ol hayat daha güzel gelecektirÜrpertici.. @xdragxx
Forumda depri taklidi yapıp gerçekte mutlu olmam yok mu birde djsjsjjs @DosiHocam boşver şu depriyi gel enerjik ol mutlu ol hayat daha güzel gelecektir
O da iyiymiş sjsjsForumda depri taklidi yapıp gerçekte mutlu olmam yok mu birde djsjsjjs @Dosi
Kütüğün ağlama vakti gelmiş Enes yoldaşım...
Sen çok büyük hainsin zaten, farkındayız bunun...
@MEnes ve seni yok edeceğim hain kütük..Sen çok büyük hainsin zaten, farkındayız bunun...
Bütün hainliklerinin bedelini ödeyeceksin kütük...@MEnes ve seni yok edeceğim hain kütük..
Utanmaz kütük.. Görürsünüz siz..Bütün hainliklerinin bedelini ödeyeceksin kütük...
Kütüğün ağlama vakti gelmiş Enes yoldaşım...
Bu Hainli Fedai kendini fazla özgüvenli bir konuma sokmuş gibi... Ama bilmiyor ki eğer biz bir karar alırsak ve onu uygulamaya koyarsak bizim karşımızda hiç bir şansı yoktur... Kendine gel yoldaşım... Çok büyük ağlarsın yoksa... @Sherlock@MEnes ve seni yok edeceğim hain kütük..