O aralar tam kötü olduğum döneme denk gelmişti (hastalık). Biraz benide kızdırmıştınız
O aralar tam kötü olduğum döneme denk gelmişti (hastalık). Biraz benide kızdırmıştınız
O aralar tam kötü olduğum döneme denk gelmişti (hastalık). Biraz benide kızdırmıştınız![]()
Ahahahha yoldaşım bu sıralar her şeye balon atıp gidiyor... Ama bu böyle gitmez... Kendisi fazla gaza geldi bu konuda...@MEnes, Maskeli'nin başı döndü sanırım, yanlış konuya girdi. Leyla ile Mecnun'u gömecekken, yanlışlıkla başka bir diziyi gömmeye kalktı.![]()
Hep adaşın @Sherlock'a özeniyor.Ahahahha yoldaşım bu sıralar her şeye balon atıp gidiyor... Ama bu böyle gitmez... Kendisi fazla gaza geldi bu konuda...@Maskeli Fedai
Çok anlamadım. @xdragxx bana tercüme etsin olayı sjsjsjjs
Çok anlamadım. @xdragxx bana tercüme etsin olayı sjsjsjjs
Yani sen de Ali Atay’a aşık olmuş oluyorsun bu mantık ile
Yani öyle oluyor Elaine hanım sjsjsYani sen de Ali Atay’a aşık olmuş oluyorsun bu mantık ile![]()
Ben aslında avatara göre değil, karakterle özdeşme yönünden dedim. Öyle değil mi @xdragxx?Yani sen de Ali Atay’a aşık olmuş oluyorsun bu mantık ile![]()
Lafın gelişi diyorum ben orada.Orası öyle ya @Dosi Elaine zaten deAşık olayını ben de anlamamıştım sjjs
Karakteri için nasıl Dosi dersin 😱Orası öyle ya @Dosi Elaine zaten deAşık olayını ben de anlamamıştım sjjs
Özdeşleştin anlamında beee. O karakterle özdeşleştin demek ona benziyorsun demek... Onun karakterine benziyorsun demek değilKarakteri için nasıl Dosi dersin 😱
Çok açıklayıcı oldu. TamamÖzdeşleştin anlamında beee. O karakterle özdeşleştin demek ona benziyorsun demek... Onun karakterine benziyorsun demek değil![]()
O karakterle özdeşleşmiş =Elaine'le özdeşleşmiş demek Elaine'nin karakterini almış demek değil djdjdÇok açıklayıcı oldu. Tamam![]()
@MEnes, Maskeli'nin başı döndü sanırım, yanlış konuya girdi. Leyla ile Mecnun'u gömecekken, yanlışlıkla başka bir diziyi gömmeye kalktı.![]()
Nasıl da ağlıyorsunuz.. @SherlockAhahahha yoldaşım bu sıralar her şeye balon atıp gidiyor... Ama bu böyle gitmez... Kendisi fazla gaza geldi bu konuda...@Maskeli Fedai