Emre Ozansoy
Moderatör
Önce Yağmur, sonra Ni**, sonra da Ayşe ve Seda'yı gönderip devam edecek yoluna Evrim.Evrim Yağmur'u da göndersin sonra kendi kendini imha etsin artık![]()
Önce Yağmur, sonra Ni**, sonra da Ayşe ve Seda'yı gönderip devam edecek yoluna Evrim.Evrim Yağmur'u da göndersin sonra kendi kendini imha etsin artık![]()
Gizem Elif'ten daha iyi bu aralarElif loser oldu iyice. Ss
Senin bu Evrim aşkın nereden çıktı yine. Barış ile de araları kötü halbukiÖnce Yağmur, sonra Ni**, sonra da Ayşe ve Seda'yı gönderip devam edecek yoluna Evrim.![]()
Koloni sağ olsun.Senin bu Evrim aşkın nereden çıktı yine. Barış ile de araları kötü halbuki![]()
Nagi %70-71; Seda %53 daha çok tokatlaması lazım zaten iyileşince Nagi winner modu açarSeda bugün Nagihan'ı iyi tokatlıyor![]()
Gün sonunda fark biraz azalırNagi %70-71; Seda %53 daha çok tokatlaması lazım zaten iyileşince Nagi winner modu açar![]()
Ağla çekyalıyı destekleyen hain. SsGün sonunda fark biraz azalır
------
8 oyun oynandı daha Nisa oyuna çıkamadı 😡 Şimdi herkes ikişer üçer kez oyuna çıkıp ısınıyor parkura. Bizimki soğuk soğuk gelip kaybedecek yine.
Kazandı reisimAğla çekyalıyı destekleyen hain. Ss
Reisin yine totosunun üstüne düşüp sakatlanmıştı ne ara iyileştiNisa reisim ilk kez oyuna çıkmasına rağmen yaptı şovunu helal olsun
------
Kazandı reisim![]()
2. Sayısı. SsSonunda aldın bir sayı Elif.![]()
Reisimin totosu sağlamdırReisin yine totosunun üstüne düşüp sakatlanmıştı ne ara iyileşti![]()
İlkini kimden aldı? 😱2. Sayısı. Ss
Tahmin edebiliyoruzReisimin totosu sağlamdır![]()
İlkini kimden aldı? 😱
Haftalardır loser gönüllü kızları normalSeda bugün kudurmuş durumda![]()
Yağmur ile Evrim'i gönderip Nisa daha çok oyuna çıkınca daha iyi olacağızTahmin edebiliyoruz
------
------
Haftalardır loser gönüllü kızları normal![]()
Yağmur ile Evrim'i gönderip Nisa daha çok oyuna çıkınca daha iyi olacağız![]()