Emre Ozansoy
Moderatör
Bu leş programdaki halleri beni ilgilendirmiyor.
SoyunursaBu leş programdaki halleri beni ilgilendirmiyor.
Sen de haklısın o kadar gerçekte gördün ki artık farketmiyor senin içinNope. .ss
Aynen canım bıktım her türlüsüne.Sen de haklısın o kadar gerçekte gördün ki artık farketmiyor senin için
Kirletme konuyu 😡Aynen canım bıktım her türlüsüne.
Bizim forumdakiler listeye böyle bakıyormuş @Dosi merti, @MasacRE @Maskeli Fedai nisayı, @Emre Ozansoy @Angelica barışı, @dreamy evrimi başarılı görüyor böyleceAynen canım bıktım her türlüsüne.
Mart'ın sonu bahar.Bizim forumdakiler listeye böyle bakıyormuş @Dosi merti, @MasacRE @Maskeli Fedai nisayı, @Emre Ozansoy @Angelica barışı, @dreamy evrimi başarılı görüyor böylece Ekli dosyayı görüntüle 116014
Ay etiket yanlış oldu. Puan tablosunu alıntı yapacakken etiket oldu.
Mert ten kötü plan yapmışsınAy etiket yanlış oldu. Puan tablosunu alıntı yapacakken etiket oldu.
Bütün amacı o zaten.. Sudenin yanına geçmek..Butuhan jafkyelyrlurş
------
Yasin mert konuşmadan anladı
------
Demet ablam bile anlamış ' @Dosi @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Alos @The_Erinch @Forumdash @The_Erinch @BARON男爵
Ne planı? Ben plan yapmam da anlamam da... 😱Mert ten kötü plan yapmışsın
Aaaa @Angelica dan mı aldın bu akıllarıNe planı? Ben plan yapmam da anlamam da... 😱
Ben akıl almam, akıl veririm. Konunun @/Angelica ile ne alakası var? 😱Aaaa @Angelica dan mı aldın bu akılları
Sen varken benim ne haddime leş herif.Kirletme konuyu 😡