Bu sezon salı günü boşluğu bir türlü dolmadı, hangi yapım gelirse diğer dizileri geçip zirveye oturdu. Garip bir salı sezonu oldu. Uzun yıllar sonra EDHO'suz salıyı gördük böylece...
'Üç Kız Kardeş' izlemedim ama fragmanıyla/hikayesiyle ilgi çekebilecek bir iş olduğu belliydi, beni tek düşündüren bu sezon yayına girecek olmasıydı ki o sıkıntıyı da aşmış görünüyor. Zirveye oturmuş, oranları harika. Bu şekilde ivmeyi devam ettirirse, yazın da bol tekrar verilirse yeni sezonun salı gününü kurtarır kanal. Tebrikler tüm ekibe!
'Masumlar Apartmanı' tüm gruplarda oranlarını artırmış, evet geçen sezondan uzak oranları ama artık onunla kıyaslamaya gerek yok. Son bölümler muhteşem, hatta iddia ediyorum geçen sezonki bölümlerden bile daha muhteşem bölümler izliyoruz. Keşke sezon başından beri böyle olsaydı ama olsun, umarım sezon sonuna kadar aynı güzellikte bölümler olur. Ekibin emeklerine sağlık, ekranların unutulmayacak işlerinden biri olacak.
'Evlilik Hakkında Her Şey' baştan beri tam ivmeyi yakalayamadı ki zaten, ben burada kaç kez söylemiştim. Bir hafta çok iyi oran alıyordu, bir hafta sert düşüyordu. Çok istikrarsız oranları vardı. Kadrosu ve hikayesiyle daha iyi bir reyting hak ediyordu bence ama nedense izleyici tam ısınamadı diziye. Sezon sonuna kadar şans verilir umarım.
'Destan' zirveyi kaybetmiş, sezon sonuna doğru yazın da gelmesiyle oranlar daha da düşer gibi. Keşke tek sezonluk bir iş olarak kalsa, oranları çok parlak değil zaten. Yeni sezon bu oranları bulamaz gibi geliyor bana.
'Survivor' bir ara 7-8 ivmesini yakalamıştı ama son günlerin reytinglerine baktım, o ivmeyi kaybetmişe benziyor. Gerçi oranları hala çok iyi, her türlü kanalı güldürür orası ayrı ama bu oranlar gelecek sezon All Star olmadan nasıl oranlar olacağı hakkında sinyal vermiyor mu?