İyi olmana sevindim.İyiyim canım aynı işte benim de . İnşallah
@Forumdash dedemin en has torunu benimDedelerinizin yadigarını bu denli umursamamanız çok ayıp!!!
En has torunsun ama tüm masrafları benim başıma yıktınız bende icraya verdim, uğraşın şimdi mahkemelerde.
Sen benim ortancaydın ne ara torun oldun
Yaşım küçüldü.Sen benim ortancaydın ne ara torun oldun
El atından benim iksirden yollayam sana 😁😁😁🤫🤫🤫
Bi taraflarını yırtsan da olmaz o iş.
Olur kürdü detoxtu estetikti ne varsa yollaEl atından benim iksirden yollayam sana 😁😁😁🤫🤫🤫
Niye zor be?? Sana ahrcadiğimdan daha az harciyacağim için miBi taraflarını yırtsan da olmaz o iş.
Benim hiç estetiğim yok, çatla.Olur kürdü detoxtu estetikti ne varsa yolla
Niye zor be?? Sana ahrcadiğimdan daha az harciyacağim için mi
Bi ütülenmediğin kaldi kırışıklıkların için beeBenim hiç estetiğim yok, çatla.
27 yaşında tazeciğim be sen kendinle karıştırdın zaar.Bi ütülenmediğin kaldi kırışıklıkların için bee
Oha ben seni daha kücük sanırdım kartmışın baya @xemrexxx27 yaşında tazeciğim be sen kendinle karıştırdın zaar.
Kaç sanırdın be? Sen kendine bak 30 bile değilim ne kartı.Oha ben seni daha kücük sanırdım kartmışın baya @xemrexxx
Sus yolun yarısına gelmişin 22 filan sanıyordumKaç sanırdın be? Sen kendine bak 30 bile değilim ne kartı.
Sana geldiğimde o kadardım hala o yaşım kalmış aklında.Sus yolun yarısına gelmişin 22 filan sanıyordum
Evet kendime bakmaya karar verdim hemen kıskandın başkası kapcak diyeSana geldiğimde o kadardım hala o yaşım kalmış aklında.
Sen yolun sonundasın kendine bak.
Paranı aman seni başkasına kaptıracak göz var mı bende be.Evet kendime bakmaya karar verdim hemen kıskandın başkası kapcak diye