"Aynı anda" dedimTaklit ediyor beni hep. .ss
"Aynı anda" dedimTaklit ediyor beni hep. .ss
Yok öyle bir şey."Aynı anda" dedim![]()
Siz kendi uğursuzluğunuza bakın be evlendiniz yalıdan Faruk un sisterı @Çiğdem ile kocası @destere gitti, evin cücüğü @mrt-06 yurtdışına okumaya kaçtı, onun arkadaşı @Harunnn60 alamancı @kerem ile bilinmeyen dünyalara yol aldı, bahçıvan @denizz19 serada serhatla basılınca ortadan kayboldu bir faruğun kuduruk rahmetli babasının son genç eşi ve serhatın üvey kaynanası @Dosi bir de evin emektarı @Angelica kaldı herkesi kaçırdınız. SsKendi gibi uğursuz o da.![]()
Yanlışın var bu saydıklarının hepsini ben gönderdim tapuyu üstüme alınca.Siz kendi uğursuzluğunuza bakın be evlendiniz yalıdan Faruk un sisterı @Çiğdem ile kocası @destete gitti, evin cücüğü @mrt-06 yurtdışına okumaya kaçtı, onun arkadaşı @Harunnn60 alamancı @kerem ile bilinmeyen dünyalara yol aldı, bahçıvan @denizz19 serada serhatla basılınca ortadan kayboldu bir faruğun kuduruk rahmetli babasının son genç eşi ve serhatın üvey kaynanası @Dosi bir de evin emektarı @Angelica kaldı herkesi kaçırdınız. Ss
Siz kendi uğursuzluğunuza bakın be evlendiniz yalıdan Faruk un sisterı @Çiğdem ile kocası @destere gitti, evin cücüğü @mrt-06 yurtdışına okumaya kaçtı, onun arkadaşı @Harunnn60 alamancı @kerem ile bilinmeyen dünyalara yol aldı, bahçıvan @denizz19 serada serhatla basılınca ortadan kayboldu bir faruğun kuduruk rahmetli babasının son genç eşi ve serhatın üvey kaynanası @Dosi bir de evin emektarı @Angelica kaldı herkesi kaçırdınız. Ss
En son yazdiği senaryoda serum kablosuna oturmuştu @destere ve ben ölüyormuşumYanlışın var bu saydıklarının hepsini ben gönderdim tapuyu üstüme alınca.![]()
Keşke ölsen. .ssEn son yazdiği senaryoda serum kablosuna oturmuştu @destere ve ben ölüyormuşumBu da öyle saçma bi senaryo olmuş
![]()
Beynin sulanmış senin iyice. .ssBilemicemHiçbirşey tesadüf değil
![]()
Dur gıı daha seneye gidicem inş.Siz kendi uğursuzluğunuza bakın be evlendiniz yalıdan Faruk un sisterı @Çiğdem ile kocası @destere gitti, evin cücüğü @mrt-06 yurtdışına okumaya kaçtı, onun arkadaşı @Harunnn60 alamancı @kerem ile bilinmeyen dünyalara yol aldı, bahçıvan @denizz19 serada serhatla basılınca ortadan kayboldu bir faruğun kuduruk rahmetli babasının son genç eşi ve serhatın üvey kaynanası @Dosi bir de evin emektarı @Angelica kaldı herkesi kaçırdınız. Ss
Abinin bütün paralarını hortumladım hangi parayla gideceksin? Beş kuruş vermem bilesin.Dur gıı daha seneye gidicem inş.![]()
Siz kendi uğursuzluğunuza bakın be evlendiniz yalıdan Faruk un sisterı @Çiğdem ile kocası @destere gitti, evin cücüğü @mrt-06 yurtdışına okumaya kaçtı, onun arkadaşı @Harunnn60 alamancı @kerem ile bilinmeyen dünyalara yol aldı, bahçıvan @denizz19 serada serhatla basılınca ortadan kayboldu bir faruğun kuduruk rahmetli babasının son genç eşi ve serhatın üvey kaynanası @Dosi bir de evin emektarı @Angelica kaldı herkesi kaçırdınız. Ss
Yeni karakter olarak beni sok herkes ayrıldıysaSiz kendi uğursuzluğunuza bakın be evlendiniz yalıdan Faruk un sisterı @Çiğdem ile kocası @destere gitti, evin cücüğü @mrt-06 yurtdışına okumaya kaçtı, onun arkadaşı @Harunnn60 alamancı @kerem ile bilinmeyen dünyalara yol aldı, bahçıvan @denizz19 serada serhatla basılınca ortadan kayboldu bir faruğun kuduruk rahmetli babasının son genç eşi ve serhatın üvey kaynanası @Dosi bir de evin emektarı @Angelica kaldı herkesi kaçırdınız. Ss
Aa nereye canımDur gıı daha seneye gidicem inş.![]()
Avrupa'da birkaç yer bakalım..Yeni karakter olarak beni sok herkes ayrıldıysa
Aa nereye canım![]()
ÇalışırımAbinin bütün paralarını hortumladım hangi parayla gideceksin? Beş kuruş vermem bilesin.![]()
Umarım istediğin gibi olur herşeyAvrupa'da birkaç yer bakalım..![]()
İyiyim aynı koşturmacalar işte. Teşekkür ederim canım umarım herkes istediğine kavuşur.Umarım istediğin gibi olur herşey![]()
naber nasılsın
![]()
Peki peki. 😡
İyiyim canım aynı işte benim deİyiyim aynı koşturmacalar işte. Teşekkür ederim canım umarım herkes istediğine kavuşur.Sen?
Peki peki. 😡
Dedelerinizin yadigarını bu denli umursamamanız çok ayıp!!!İyiyim aynı koşturmacalar işte. Teşekkür ederim canım umarım herkes istediğine kavuşur.Sen?
Peki peki. 😡