"Aynı anda" dedimTaklit ediyor beni hep. .ss
"Aynı anda" dedimTaklit ediyor beni hep. .ss
Yok öyle bir şey."Aynı anda" dedim
Bilemicem Hiçbirşey tesadüf değilYok öyle bir şey.
Senin emre kınayın yüzünden tutmadı dizi @serhatt
Siz kendi uğursuzluğunuza bakın be evlendiniz yalıdan Faruk un sisterı @Çiğdem ile kocası @destere gitti, evin cücüğü @mrt-06 yurtdışına okumaya kaçtı, onun arkadaşı @Harunnn60 alamancı @kerem ile bilinmeyen dünyalara yol aldı, bahçıvan @denizz19 serada serhatla basılınca ortadan kayboldu bir faruğun kuduruk rahmetli babasının son genç eşi ve serhatın üvey kaynanası @Dosi bir de evin emektarı @Angelica kaldı herkesi kaçırdınız. SsKendi gibi uğursuz o da.
Yanlışın var bu saydıklarının hepsini ben gönderdim tapuyu üstüme alınca.Siz kendi uğursuzluğunuza bakın be evlendiniz yalıdan Faruk un sisterı @Çiğdem ile kocası @destete gitti, evin cücüğü @mrt-06 yurtdışına okumaya kaçtı, onun arkadaşı @Harunnn60 alamancı @kerem ile bilinmeyen dünyalara yol aldı, bahçıvan @denizz19 serada serhatla basılınca ortadan kayboldu bir faruğun kuduruk rahmetli babasının son genç eşi ve serhatın üvey kaynanası @Dosi bir de evin emektarı @Angelica kaldı herkesi kaçırdınız. Ss
Siz kendi uğursuzluğunuza bakın be evlendiniz yalıdan Faruk un sisterı @Çiğdem ile kocası @destere gitti, evin cücüğü @mrt-06 yurtdışına okumaya kaçtı, onun arkadaşı @Harunnn60 alamancı @kerem ile bilinmeyen dünyalara yol aldı, bahçıvan @denizz19 serada serhatla basılınca ortadan kayboldu bir faruğun kuduruk rahmetli babasının son genç eşi ve serhatın üvey kaynanası @Dosi bir de evin emektarı @Angelica kaldı herkesi kaçırdınız. Ss
En son yazdiği senaryoda serum kablosuna oturmuştu @destere ve ben ölüyormuşum Bu da öyle saçma bi senaryo olmuşYanlışın var bu saydıklarının hepsini ben gönderdim tapuyu üstüme alınca.
Keşke ölsen. .ssEn son yazdiği senaryoda serum kablosuna oturmuştu @destere ve ben ölüyormuşum Bu da öyle saçma bi senaryo olmuş
Beynin sulanmış senin iyice. .ssBilemicem Hiçbirşey tesadüf değil
Dur gıı daha seneye gidicem inş.Siz kendi uğursuzluğunuza bakın be evlendiniz yalıdan Faruk un sisterı @Çiğdem ile kocası @destere gitti, evin cücüğü @mrt-06 yurtdışına okumaya kaçtı, onun arkadaşı @Harunnn60 alamancı @kerem ile bilinmeyen dünyalara yol aldı, bahçıvan @denizz19 serada serhatla basılınca ortadan kayboldu bir faruğun kuduruk rahmetli babasının son genç eşi ve serhatın üvey kaynanası @Dosi bir de evin emektarı @Angelica kaldı herkesi kaçırdınız. Ss
Abinin bütün paralarını hortumladım hangi parayla gideceksin? Beş kuruş vermem bilesin.Dur gıı daha seneye gidicem inş.
Siz kendi uğursuzluğunuza bakın be evlendiniz yalıdan Faruk un sisterı @Çiğdem ile kocası @destere gitti, evin cücüğü @mrt-06 yurtdışına okumaya kaçtı, onun arkadaşı @Harunnn60 alamancı @kerem ile bilinmeyen dünyalara yol aldı, bahçıvan @denizz19 serada serhatla basılınca ortadan kayboldu bir faruğun kuduruk rahmetli babasının son genç eşi ve serhatın üvey kaynanası @Dosi bir de evin emektarı @Angelica kaldı herkesi kaçırdınız. Ss
Yeni karakter olarak beni sok herkes ayrıldıysaSiz kendi uğursuzluğunuza bakın be evlendiniz yalıdan Faruk un sisterı @Çiğdem ile kocası @destere gitti, evin cücüğü @mrt-06 yurtdışına okumaya kaçtı, onun arkadaşı @Harunnn60 alamancı @kerem ile bilinmeyen dünyalara yol aldı, bahçıvan @denizz19 serada serhatla basılınca ortadan kayboldu bir faruğun kuduruk rahmetli babasının son genç eşi ve serhatın üvey kaynanası @Dosi bir de evin emektarı @Angelica kaldı herkesi kaçırdınız. Ss
Aa nereye canımDur gıı daha seneye gidicem inş.
Avrupa'da birkaç yer bakalım..Yeni karakter olarak beni sok herkes ayrıldıysa
Aa nereye canım
ÇalışırımAbinin bütün paralarını hortumladım hangi parayla gideceksin? Beş kuruş vermem bilesin.
Umarım istediğin gibi olur herşey naber nasılsınAvrupa'da birkaç yer bakalım..
İyiyim aynı koşturmacalar işte. Teşekkür ederim canım umarım herkes istediğine kavuşur. Sen?Umarım istediğin gibi olur herşey naber nasılsın
Peki peki. 😡Yalının borçlarını öde çalışıp. @xemrexxx @Forumdash
İyiyim canım aynı işte benim de . İnşallahİyiyim aynı koşturmacalar işte. Teşekkür ederim canım umarım herkes istediğine kavuşur. Sen?
Peki peki. 😡
Dedelerinizin yadigarını bu denli umursamamanız çok ayıp!!!İyiyim aynı koşturmacalar işte. Teşekkür ederim canım umarım herkes istediğine kavuşur. Sen?
Peki peki. 😡