Maskeli Fedai
Favori Üye
Kapitalizmin köpeği olmuş hain kütük sayın Gs’li dostum, tavuk döner falan yemiyormuş hep Nusret’teymiş… @MasacRE
Sizi de 2 dk boş bırakmaya gelmiyor leş herifler...Nusret'te kendine tuz şovu mu yaptırıyor yani sayın Gs'li dostum.. Vaaay be kütük parayı bulmuş.. Biz ise hala kedi mi tavuk mu belli olmayan dönerleri yemeye devam.. @MasacRE
Sayın Gs'li dostumla gerçek yüzünü ifşaladık hain kütük.. @SherlockSizi de 2 dk boş bırakmaya gelmiyor leş herifler...
Sizi de 2 dk boş bırakmaya gelmiyor leş herifler...
Söylediklerimize verecek cevabı bile yok hain kütüğün baksana sayın Gs’li dostum, yine yoldaşlarına 28383848 olmamış atmış utanmaz adam…Sayın Gs'li dostumla gerçek yüzünü ifşaladık hain kütük.. @Sherlock
Sayın Gs'li dostumla gerçek yüzünü ifşaladık hain kütük.. @Sherlock
Yine kovayım mı istiyorsunuz sizi yani. Yapayım mı bunu...Söylediklerimize verecek cevabı bile yok hain kütüğün baksana sayın Gs’li dostum, yine yoldaşlarına 28383848 olmamış atmış utanmaz adam…
Sayın Gs'li dostum hain kütüğü bugün Boyner'de görmüşler.. Gacılara kıyafet alıyormuş.. @MasacRESöylediklerimize verecek cevabı bile yok hain kütüğün baksana sayın Gs’li dostum, yine yoldaşlarına 28383848 olmamış atmış utanmaz adam…
Geçen bir şey demedik, kendi haline bıraktık ancak yine birtakım şovlar yapmaya devam edersen seni banlar konuyu da kilitlerim hain kütük. @Maskeli FedaiYine kovayım mı istiyorsunuz sizi yani. Yapayım mı bunu...
Yine kovayım mı istiyorsunuz sizi yani. Yapayım mı bunu...
Sayın Gs'li dostumla çok güçlüyüz..Geçen bir şey demedik, kendi haline bıraktık ancak yine birtakım şovlar yapmaya devam edersen seni banlar konuyu da kilitlerim hain kütük. @Maskeli Fedai
Banladın şu an... Hadi banla sıkıyorsaGeçen bir şey demedik, kendi haline bıraktık ancak yine birtakım şovlar yapmaya devam edersen seni banlar konuyu da kilitlerim hain kütük. @Maskeli Fedai
Çıksa da değişen bir şey olmaz, gömeriz onu da.Nisa reisim oyuna çıkamadan oyun bitecek herhalde
Kadınlar mücadelesinde şansımız yok zaten de iyi oynarsa best of'a çıkar reisimÇıksa da değişen bir şey olmaz, gömeriz onu da.
Kütük dostum be canım yoldaşım.. 😳😳 @SherlockKadınlar mücadelesinde şansımız yok zaten de iyi oynarsa best of'a çıkar reisim