Noktayı koydun.Ben yoruldum bu konudan... Bu geri vites değil, 'Etme cahille muhabbet' sözünün hayata geçirilişi...
Noktayı koydun.Ben yoruldum bu konudan... Bu geri vites değil, 'Etme cahille muhabbet' sözünün hayata geçirilişi...
Ahahahahhaha Pepsi abim şov yapacak.. @MasacRE @MEnesEkli dosyayı görüntüle 115647
Ahahahahahaha kazandığı savaş yok Pepsi’min. @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MEnes
Şu an buz gibi bir pepsi ne de güzel gider ama @Tolstoyevski @MEnes @12.Adam @Maskeli Fedai @DarkLegenDEkli dosyayı görüntüle 115647
Ahahahahahaha kazandığı savaş yok Pepsi’min. @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MEnes
Haftaya görüşürüz. @MasacREEkli dosyayı görüntüle 115647
Yoldaşlarıma benden buz gibi Pepsi + Benzema imzalı Real Madrid forması ahahahahaha.Ş
Şu an buz gibi bir pepsi ne de güzel gider ama @Tolstoyevski @MEnes @12.Adam @Maskeli Fedai @DarkLegenD
Ş
Şu an buz gibi bir pepsi ne de güzel gider ama @Tolstoyevski @MEnes @12.Adam @Maskeli Fedai @DarkLegenD
Birde Pepsi abim CL için ligde kasmıyor diyorlardı.. Gördük..
Pepsi abimin Cl kasması da bir başka oluyor cidden...Birde Pepsi abim CL için ligde kasmıyor diyorlardı.. Gördük..
Birde Pepsi abim CL için ligde kasmıyor diyorlardı.. Gördük..
Modric eskiye, PSG evine...Pepsi abimin Cl kasması da bir başka oluyor cidden...
Şairlok beyciğim yapmış yine şovunu... Ama bu adam da senin sanatçı ruhunu ortaya çıkardığı için ayrı bir takdiri hak ediyor...Modric eskiye, PSG evine...
Eller belde, bakıyor yine bir ileriye bir geriye...
Sever buz gibi Pepsi içmeyi...
Sen en iyisi geri al beni, canım abim Xavi...
Işık hızında yok etti, KRALIN TAKIMI bizi...
Kesinlikle Utku beyciğim, bu adam olmasa o ilham asla gelmezdi... Teşekkürler Pepsi...Şairlok beyciğim yapmış yine şovunu... Ama bu adam da senin sanatçı ruhunu ortaya çıkardığı için ayrı bir takdiri hak ediyor...
Olması gereken bu... Messi o Dünya Kupası'nı herşeyden çok istiyor ve olacak...
Goat mısın ? Süüüüü müsün?Som zamanlarda daha çok tercih ediyorum.. Pepsi Max özellikle.
Goat mısın ? Süüüüü müsün?