Ogeday şampiyon olduğunda güleriz be Utku beyciğim...Bu ikilinin yüzü asla gülmüyor Şerlok beyciğim...
Ogeday şampiyon olduğunda güleriz be Utku beyciğim...Bu ikilinin yüzü asla gülmüyor Şerlok beyciğim...
Yaşanır mı be...Ogeday şampiyon olduğunda güleriz be Utku beyciğim...
Tabii ki yaşanacak, devran dönecek... (Yaşanmadı, dönmedi, Adem şampiyon oldu...)Yaşanır mı be...
Bu sefer mutlu sona ulaşacağız Şerlok beyciğim... (Hayır, sen de engel olamayacaksın bize)Tabii ki yaşanacak, devran dönecek... (Yaşanmadı, dönmedi, Adem şampiyon oldu...)
Bu sefer parantez içi çok pis gaza getirdi, başaracağız Utku beyciğim...Bu sefer mutlu sona ulaşacağız Şerlok beyciğim... (Hayır, sen de engel olamayacaksın bize)
Mesajlarını ortalığa döktürtme bana. Kapımda köle oldun bana ders ver ders ver diye.Sen kimsin be, senden öğrenecek hiçbir şeyim yok benim
------
Nisa reisimdeki testis oradaki kimsede yok
Senin ne güzel rüyaların varmış öyleMesajlarını ortalığa döktürtme bana. Kapımda köle oldun bana ders ver ders ver diye.
Rüya dediğin şeyler yalnızca gerçekten ibaret bırak artık rol kesmeyi.Senin ne güzel rüyaların varmış öyle
Sen kafayı yemişsinRüya dediğin şeyler yalnızca gerçekten ibaret bırak artık rol kesmeyi.
Şampiyon kaybetmeye alışkın olmadığı için öyle tepkiler veriyor. Seninki artık tepki bile vermiyor kaybettiğine, o kadar normal bir durum çünküBağırmadılar diye mi kaybettin Egoday?
Yine ne varsa kurt bakışlında var. Dondurma reisini sal artıkKurt bakışlım acımadı Yağmur'a.
Bu sene kurt bakışlım > şampiyonum.Yine ne varsa kurt bakışlında var. Dondurma reisini sal artık
İlk defa doğruları söyledin Kurt bakışlını da sevmem ama kadın tam bir savaşçı yani hakkını vermek lazımBu sene kurt bakışlım > şampiyonum.
Ben her zaman doğruları söylüyorum da senin işine gelmiyor. Kurt bakışlım tam anlamıyla tam bir savaşçı.İlk defa doğruları söyledin Kurt bakışlını da sevmem ama kadın tam bir savaşçı yani hakkını vermek lazım