Berkan'ı sevmem başka bir parlak koysunlar Atoş'umun karşısına.44.saniyede aralarına @serhatt ı atmalı gerçi böyle sertlikleri @Angelica daha çok sever ama @Yakamoz-Asi @The_Erinch @MasacRE @Alos @Dosi @DarkLegenD @Maskeli Fedai
Sanki buldun da erkek bunu eleştiriyonBerkan'ı sevmem başka bir parlak koysunlar Atoş'umun karşısına.
Elimi sallasam ellisi.Sanki buldun da erkek bunu eleştiriyon
Evet en az 50 yaşa çarpıyor elinElimi sallasam ellisi.
Onlar daha çabuk ve kolay ölüyor çünkü. Böylece mirasları bana kalıyor.Evet en az 50 yaşa çarpıyor elin
Sen kimsin be, senden öğrenecek hiçbir şeyim yok benimBenim öğrencilerim, bana yakışır öğrencilerdir. @MasacRE @Maskeli Fedai
Nisa reisimdeki testis oradaki kimsede yok
Hoşgeldin canım yoldaşımCanım yoldaşım bugün nasıllar... @MasacRE
Canım yoldaşım beee, özlemişim. Reisim için geri döndüm...Hoşgeldin canım yoldaşım
İyi yapmışsın canım yoldaşım... Reisim şimdi ilk mücadelesine çıkıyor...Canım yoldaşım beee, özlemişim. Reisim için geri döndüm...
Ulan bir kere de birlik yaptığımızda sonuç mutlu olsun be kardeşim...İyi yapmışsın canım yoldaşım... Reisim şimdi ilk mücadelesine çıkıyor...
Bu ikilinin yüzü asla gülmüyor Şerlok beyciğim...Ulan bir kere de birlik yaptığımızda sonuç mutlu olsun be kardeşim...