Şu detayı tam kırpıp profiline hediye bırakmıştım. Olmadı
Bu arada Nisa'nın yüz ifadesi baya köyü çıkmış. Yakınlaştırınca gördük sjsjjsj başka avatar bul.
------
Ev işi yapmam gerekiyor. Haydi görüşürüz çıktım
Şu detayı tam kırpıp profiline hediye bırakmıştım. Olmadı
Kolay gelsin.Şu detayı tam kırpıp profiline hediye bırakmıştım. Olmadı
Bu arada Nisa'nın yüz ifadesi baya köyü çıkmış. Yakınlaştırınca gördük sjsjjsj başka avatar bul.
------
Ev işi yapmam gerekiyor. Haydi görüşürüz çıktım
Böyle bir şey yapacağını tahmin ediyordum@MasacRE bir süre bu bölümde takılayım. Mesaj sayısı sayaca işlemiyor malum sjjsjjs
@Maskeli Fedai , Bully'e bildirmedim Turabi'yi hiç sevmediğini biliyorum. Lafı geçti en son.
Ayrıca @12.Adam , Bully'nin favorisi Adem bu sene
Sever sever En azından bu sezonu gördükten sonra Turabi'yi aramıştır@MasacRE bir süre bu bölümde takılayım. Mesaj sayısı sayaca işlemiyor malum sjjsjjs
@Maskeli Fedai , Bully'e bildirmedim Turabi'yi hiç sevmediğini biliyorum. Lafı geçti en son.
Ayrıca @12.Adam , Bully'nin favorisi Adem bu sene
Burdayım atış serbest@12.Adam gel gel
Burdayım atış serbest
Hmm, anladığım kadarıyla sen fantezi türü seviyorsun. Şarkı defterin var mı?Evet dediğim gibi ilk çıkışından beri Gülben severim ben tüm albümlerini indirmiştim
Hmm, anladığım kadarıyla sen fantezi tür seviyorsun. Şarkı defterin var mı?
Deftere mi, nereye bulursan oraya mı ?Ben her tür müzik sever dinleri pop,türkü,arabesk vardı sevdiğim şarkı sözlerini yazardım
Deftere mi, nereye bulursan oraya mı ?
Mesela, Şu an elinde mi?Deftere deftere evde eski bir defter bulmuştum ona yazmıştım
Mesela, Şu an elinde mi?
Alfabetik sırayla mı , karışık mı?Evet duruyor birde ilahı yazdığım defterim var
Alfabetik sırayla mı , karışık mı?
İlahiyi sormadım, diğer listeni sordum.Karışık ya sırayla yazmıştım sevdiğim ilahileri
Oda aynı şekilde arka arkaya yazdımİlahiyi sormadım, diğer listeni sordum.