Emre Ozansoy
Moderatör
Reisim takviye almış gibi durmuyor performansında düşüklük varNisa ile ikisi kuduruyor dur enerji takviyesi varsa
Bu da @serhatt üzerinde performans gösterir umarımReisim takviye almış gibi durmuyor performansında düşüklük var
Olsun Anıl da sevdiğimiz bir kardeşimiz. Buralarda sevinsin, şampiyon Ogeday olacak ne de olsa
Şampiyon Nagihan dırOlsun Anıl da sevdiğimiz bir kardeşimiz. Buralarda sevinsin, şampiyon Ogeday olacak ne de olsa
Bekliyorum.Bu da @serhatt üzerinde performans gösterir umarım Ekli dosyayı görüntüle 115523
Sen selenayı çağırBekliyorum.
Kenan'ı çağırmayı yeğlerim.Sen selenayı çağır
Rüyasında şampiyon olur anca oŞampiyon Nagihan dır
Kurt bakışlım tak tak eledi rakiplerini ama Elif'te olmadı.Rüyasında şampiyon olur anca o
------
Kadınlar kısmını kaçırmıştım orada da Elif kazanmış. Nagihan, Sema gibi iticiler kazanacağına Elif'in kazanması sevindirici
Sembol oyunları daha iyi herkes kendisi için oynuyor daha hırslı oluyorlarBirleşme partisi sembol oyunu mu var bugün yine. Dokunulmazlık olsaydı keşke. Tamda bakayım dedim
Sonrasında kaoslar zevkli olabiliyor dokunulmazlıktaSembol oyunları daha iyi herkes kendisi için oynuyor daha hırslı oluyorlar
Aşırı tuhaf görünmekteİticilik konusunda Egoday'ı geçtin be Berkan... Gökhan'ın tırnağı etmezsin.
Kesinlikle.. Aralarındaki umrumda değil ama gökhan sakin sakin derdini anlatıyor..Bu arada Gökhan ve Berkan olayı ne? Hiç bir fikrim yok ama Berkan'ın sürekli AA AA aaa diyerek her bir yerinin oynayarak duruşu aşırı itici @MasacRE
Yumruk atasım var
------
Aşırı tuhaf görünmekte