Böyle küçük oyunlar sana bile yakışmıyor.dedi 😱
Böyle küçük oyunlar sana bile yakışmıyor.dedi 😱
Ne oyunu neden bahsediyorsun sen yaa???? Sen yazmadın mı??? @Alos kimin mesajı oBöyle küçük oyunlar sana bile yakışmıyor.![]()
Ben kim bilir neye yazdım o mesajı, sende sanki Burak'a diyormuşum gibi lanse ediyorsun o kuş beyninle.Ne oyunu neden bahsediyorsun sen yaa???? Sen yazmadın mı??? @Alos kimin mesajı o![]()
E zaten.Senin mesajın @serhatt yapmaz Burak'a demiş gibi lanse ettin![]()
Ben kim bilir neye yazdım o mesajı, sende sanki Burak'a diyormuşum gibi lanse ediyorsun o kuş beyninle.![]()
Tam bir tencere kapak ilişkisi var sizdeSenin mesajın @serhatt yapmaz öyle şey Burak'a demiş gibi lanse ettin![]()
Alef konusundan almışsın o mesajımı sen kimi kandırıyorsun be, senin belanı versin.Tam bir tencere kapak ilişkisi var sizdeYazıklar olsun
Tanrınız (hindistanda sokakta gezen inekler) belanızı versin
![]()
Seninde tez vakitte umarımTam bir tencere kapak ilişkisi var sizdeYazıklar olsun
Tanrınız (hindistanda sokakta gezen inekler) belanızı versin
![]()
Alef konusundan almışsın o mesajımı sen kimi kandırıyorsun be, senin belanı versin.![]()
Seninde tez vakitte umarım![]()
Ay kes zırvayı moruk.Önce sizinÖküzler tepsin sizi
![]()
Kes tantanayı buruşukÖnce sizinÖküzler tepsin sizi
![]()
Ay kes zırvayı moruk.
Üzerimden cilve'leeeşşşşş'meyin #TenKaKes tantanayı buruşuk![]()
Erkekliğinden utan. .ss
Ben niye katılayım, sen Burak'ın peşinden katıl işte oraya.Sen katıl oraya, ne anlarsın zaten maldan.![]()
Burak oraya mensup değil ki peşinden gideyim.Ben niye katılayım, sen Burak'ın peşinden katıl işte oraya.![]()
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮Uzun zamandır yoktu birileri demiş ki öldü. Şimdi de desinler kral geri döndü.Kudurun erkek müsveddeleri.
@xemrexxx @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Sherlock @Araf @Cervantes @Gerekli24 @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 115510
@Dosi @Angelica @Zeyno @12.Adam @The_Erinch
Ecünnü değil yalnız PARLAK BİR TAŞ BU, bu emoji ecünnüler için kullanılıyor.🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Sen dön de aynada kendi suratına bak paççozz.Müsvedde görmek istiyorsan Akın Akınözü'ne bakabilirsin bi de beyaz çorap giyse tam keko![]()
Bakıyorum içim açılıyor bana bakanlarında içi açılıyorSen dön de aynada kendi suratına bak paççozz.![]()
Kendini kandır ancak.Bakıyorum içim açılıyor bana bakanlarında içi açılıyor![]()
![]()