Böyle küçük oyunlar sana bile yakışmıyor.dedi 😱
Böyle küçük oyunlar sana bile yakışmıyor.dedi 😱
Ne oyunu neden bahsediyorsun sen yaa???? Sen yazmadın mı??? @Alos kimin mesajı oBöyle küçük oyunlar sana bile yakışmıyor.
Ben kim bilir neye yazdım o mesajı, sende sanki Burak'a diyormuşum gibi lanse ediyorsun o kuş beyninle.Ne oyunu neden bahsediyorsun sen yaa???? Sen yazmadın mı??? @Alos kimin mesajı o
E zaten.Senin mesajın @serhatt yapmaz Burak'a demiş gibi lanse ettin
Ben kim bilir neye yazdım o mesajı, sende sanki Burak'a diyormuşum gibi lanse ediyorsun o kuş beyninle.
Tam bir tencere kapak ilişkisi var sizde Yazıklar olsun Tanrınız (hindistanda sokakta gezen inekler) belanızı versinSenin mesajın @serhatt yapmaz öyle şey Burak'a demiş gibi lanse ettin
Alef konusundan almışsın o mesajımı sen kimi kandırıyorsun be, senin belanı versin.Tam bir tencere kapak ilişkisi var sizde Yazıklar olsun Tanrınız (hindistanda sokakta gezen inekler) belanızı versin
Seninde tez vakitte umarımTam bir tencere kapak ilişkisi var sizde Yazıklar olsun Tanrınız (hindistanda sokakta gezen inekler) belanızı versin
Alef konusundan almışsın o mesajımı sen kimi kandırıyorsun be, senin belanı versin.
Seninde tez vakitte umarım
Ay kes zırvayı moruk.Önce sizin Öküzler tepsin sizi
Kes tantanayı buruşukÖnce sizin Öküzler tepsin sizi
Ay kes zırvayı moruk.
Üzerimden cilve'leeeşşşşş'meyin #TenKaKes tantanayı buruşuk
Erkekliğinden utan. .ss
Ben niye katılayım, sen Burak'ın peşinden katıl işte oraya.Sen katıl oraya, ne anlarsın zaten maldan.
Burak oraya mensup değil ki peşinden gideyim.Ben niye katılayım, sen Burak'ın peşinden katıl işte oraya.
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮Uzun zamandır yoktu birileri demiş ki öldü. Şimdi de desinler kral geri döndü. Kudurun erkek müsveddeleri. @xemrexxx @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Sherlock @Araf @Cervantes @Gerekli24 @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 115510
@Dosi @Angelica @Zeyno @12.Adam @The_Erinch
Ecünnü değil yalnız PARLAK BİR TAŞ BU, bu emoji ecünnüler için kullanılıyor.🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Sen dön de aynada kendi suratına bak paççozz.Müsvedde görmek istiyorsan Akın Akınözü'ne bakabilirsin bi de beyaz çorap giyse tam keko
Bakıyorum içim açılıyor bana bakanlarında içi açılıyorSen dön de aynada kendi suratına bak paççozz.
Kendini kandır ancak.Bakıyorum içim açılıyor bana bakanlarında içi açılıyor