İzledim, güzel yayındı. 🥰
Birliğinize katılabilir miyim..İzledim, güzel yayındı. 🥰
kadıköyde trabzon taraftarı olacak @DarkLegenDBu ne len ahahahaha? Faul olmayan ikili mücadeleye faul vermiş ve tempo azalmasın diye topu futbolcuya atmış. Adamlar resmen küme düşmemeye çalışan Fenerbahçe puan kazanabilsin diye ıkınmışlar. Sonra biz "Bu ülkede büyük takımlar kümeye düş(ürül)mez" diyince de tepki gösteriyorlar. 😭😂😭
@mesmeso
Şu maçı alsaydık Kadıköy serisini ilk biz bitirecektik. Bu maç hala aklıma geldikçe üzülürüm.Bu ne len ahahahaha? Faul olmayan ikili mücadeleye faul vermiş ve tempo azalmasın diye topu futbolcuya atmış. Adamlar resmen küme düşmemeye çalışan Fenerbahçe puan kazanabilsin diye ıkınmışlar. Sonra biz "Bu ülkede büyük takımlar kümeye düş(ürül)mez" diyince de tepki gösteriyorlar. 😭😂😭
@mesmeso
Hakemler olmasa o sezon tüm seriler bitecekti ciddi ciddi.Şu maçı alsaydık Kadıköy serisini ilk biz bitirecektik. Bu maç hala aklıma geldikçe üzülürüm.
Kadıköy büyüsü aynen.Hakemler olmasa o sezon tüm seriler bitecekti ciddi ciddi.
Türkiye kupasında yendiniz kadıköyde 2020 deKadıköy büyüsü aynen.
Trabzonspor 70 puana da ilk ulaşan takım oldu. 😳Trabzonspor 20, 30, 40 ve 50 puandan sonra 60 puana da ilk ulaşan takım oldu.
Millet daha 50 puana gelemedi.Trabzonspor 70 puana da ilk ulaşan takım oldu. 😳
Hiç düşünmeden Nwakaeme.Yattara mı yoksa Nwakaeme mi @mesmeso
Kaç sene oldu. (Bana göre) 1 gram ilerlemesi olmadı. CleanSheat bitirdiği bir maç hatırımda yok.Başkanlarının ağlaması işe yaramış. 2. penaltıda kapalı olan ele penaltı verdi. 3. penaltıda Yusuf'a faul vermedi üstüne Erce topa dokundu faul verdi. Erce zaten ayrı bir sıkıntı. Herif üç penaltıda da ters köşe oldu. Sezonun geri kalanında kadroya bile alınmasın sene sonu da yol verilsin.
Sonda topa nasıl çıkmadı anlamıyorum. Gol sevinci olsa depara kalkardı.Kaç sene oldu. (Bana göre) 1 gram ilerlemesi olmadı. CleanSheat bitirdiği bir maç hatırımda yok.