1 Mart 2022 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Masumlar Apartmanı | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Ee aksini iddia eden olmadı ki? :A :Fforumu kötüleyip duran onun reytinglerini paylaşmayınca saldıran birisine mi güveneyim:F
Reytingler zaten normal şekilde her gün paylaşılırken kendi kendine misyon yükleyip sonra Deniz'e olan kişisel hırsını buna alet etmen yüzünden tepki gösterdi yalnız. :A Ayrıca daha dün gelmiş biri olarak forumu çok düşünüyormuş ayaklarını bırak bence gülünç duruyor. :F

Reytingler zaten normal şekilde her gün paylaşılırken kendi kendine misyon yükleyip sonra Deniz'e olan kişisel hırsını buna alet etmen yüzünden tepki gösterdi yalnız. :A Ayrıca daha dün gelmiş biri olarak forumu çok düşünüyormuş ayaklarını bırak bence gülünç duruyor. :F
Deniz'in hırs yapılacak birşeyi mi varmış :F

Bence siz de Deniz'e tapmayı bırakın komik oluyor çünkü :A :F

Asıl senin Deniz'i kıskanman ve sırf reytingler ondan paylaşılmasın diye her gün reyting nöbeti tutman çok gülünç oluyor. :A Hasetliğinin ve çekememezliğinin kokusu 1000 metre öteden bile hissediliyor. :FBir insan kendini nasıl daha fazla yerin dibine sokar sorusunun cevabını senin sayende her gün görmüş oluyoruz. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Asıl senin Deniz'i kıskanman ve sırf reytingler ondan paylaşılmasın diye her gün reyting nöbeti tutman çok gülünç oluyor. :A Hasetliğinin ve çekememezliğinin kokusu 1000 metre öteden bile hissediliyor. :FBir insan kendini nasıl daha fazla yerin dibine sokar sorusunun cevabını senin sayende her gün görmüş oluyoruz. :A
Benim yerime çok güzel cevap vermişsin tekrardan eline sağlık Odadaşım. :Z
------

Uzun zaman boyunca foruma büyük emekler vermiş birinin hakkını savunmak tapmak demekse evet tapıyorum seninle aynı tarafta olmaktan iyidir. :A

Siz arkadaşınızı fazla gözünüzde büyütmüşsünüz hayal gücünüze hayran kaldım :F. Yok onu arkadaşın yapıyor zaten benim yapmama gerek yok :A

@Forumdash Halk kasvetli dizileri sevmiyor demiştim. Dediğim çıktı. Oyuncuların bir önemi yok artık, senaryosu beğenilmeyen her şey patlıyor artık. :A

• Üzücü
Reactions: Forumdash