Dizilerin uzun sürmesiyle reytingin ne alakası var bak yasak elmayaMasumlar Apartmanı ile ilgili kaç aydır 3-lü reyting alacak diye yazıyordum, sonunda olmuş. Yeni rakipler olunca + Survivor etkisiyle çökmüş. İzleyenler şu an iyi bölümler olduğunu diyor. Ama ne kadar iyi bölüm de olsa, aynı kısır döngünün hakim olduğunu fragmanlardan bile anlamak mümkün. Böyle yüksek reytingli (hatta 16 reyting görmüş) 2. sezonda çökmesi çok üzücü. Aynı kaderi ilk Kırmızı Oda yaşadı, şimdi Masumlar, devamında ise Sadakatsiz aynı durumda. O da, 5-leri gördü.
Maalesef uzun dizi süreleri ve senaristlerin bir yerden sonra tükenmişlik sendromuna girmiş gibi saçmalaması yüzünden dizi sektorunun 5 yıl sonraki halini düşünemiyorum. Çünkü şu an 5 yıl önceye göre hem kalite, hem reytingler tüm diziler için çok geriledi.
Üç Kız Kardeş aşırı saçma senaryosu ile yükselmiş, fragmanlarından bile klişeyim diye bağırıyor. Umarım düşüş yaşar, böyle işleri artık ekranda görmek istemiyorum.
Baba ise tüm kasvetli havası ve hikayesi yüzünden düşmüş şimdiden. Sezon sonuna final yapacağı kesin gibi.
Didem Arslanın reytingleri uçmuş. Müge ve Esra ile arasındaki fark 1-1.2 reytinge kadar azalmış. Bu program Mügeye göre daha iyi konuları ele alıyor, amma sonunu getiremiyor. En büyük sorunu bu.
------
Kocama aşko dedin....Aşko AB grubunda 17'leri bile gördü