Onu mu diyom be zaten kadın 2.sezon oynadiğina şaşirdim Demir, Fekeli ve SaniyeAy saçmalama mesela Vahide P. neden onun yüzünden gitsin?
Onu mu diyom be zaten kadın 2.sezon oynadiğina şaşirdim Demir, Fekeli ve SaniyeAy saçmalama mesela Vahide P. neden onun yüzünden gitsin?
Ay sence bu insanlara ne yaptı da diziden çıkardı?Onu mu diyom be zaten kadın 2.sezon oynadiğina şaşirdim Demir, Fekeli ve Saniye
Yılmaza sormak gerek ilk darbeyi o yemiştiAy sence bu insanlara ne yaptı da diziden çıkardı?
Fekeli ile aldattı sanırım onu.Yılmaza sormak gerek ilk darbeyi o yemişti
Öyle deniyordu. Öyle olmasa açıklma yapmazlardı. Bak asıl kavganın nedenini hala açıklayamadılar bile Ama o dedikoduyu acıklama gereği duydularFekeli ile aldattı sanırım onu.
Kim ne açıklama yaptı?Öyle deniyordu. Öyle olmasa açıklma yapmazlardı. Bak asıl kavganın nedenini hala açıklayamadılar bile Ama o dedikoduyu acıklama gereği duydular
Tamam be hatırladım şimdi Yılmaz'la ilgili bir haber sandım.
Seni yapmak gerek. Kendine gelZüleyha'nın Betül'e yaptığı gibi tokatlamak lazım sizden birisini. @Forumdash @serhatt
Asıl seni tokatlayıp kendine getirmeli yettin artık.Züleyha'nın Betül'e yaptığı gibi tokatlamak lazım sizden birisini. @Forumdash @serhatt
Ben tokatı haketmiyorum ki.Seni yapmak gerek. Kendine gel
Sen yettin.Asıl seni tokatlayıp kendine getirmeli yettin artık.
HOŞTTTTT.Ben tokatı haketmiyorum ki.
------
Sen yettin.
İnsan olmanı rica ederim.HOŞTTTTT.
Ben de senden aynını rica ediyorum.İnsan olmanı rica ederim.
Yürü işine beeeeeeeeeeeeeeeee.Ben de senden aynını rica ediyorum.
OK.Yürü işine beeeeeeeeeeeeeeeee.