Hayır siz kıvırıyorsunuz @AlosHayır sen yanlış anlamışsın her zaman ki gibi.
Hayır siz kıvırıyorsunuz @AlosHayır sen yanlış anlamışsın her zaman ki gibi.
Ben bu kadar bunamış bir bunak görmedimBunak işte bunaaaaak.
Yooo sen gör diye etiketledimBeni etiketlemiş senden alıntı yapmiş. Bana +99999 vermiş
Hayır siz kıvırıyorsunuz @Alos
Serdar Ortaç ne alakaBeni etiketlemiş senden alıntı yapmiş. Bana +99999 vermiş
------
Tamam serdar ortac dansöz aç dinle
Kör değilim bunak da değilim siz azgınsınız yaşlıları beğeniyorsunuzBen bu kadar bunamış bir bunak görmedim
Yooo sen gör diye etiketledim
Volkan tweetyi ezmişti umarim seni de ezer bir gün altına alıp
Benden asla kurtulamayacaksın.Kör değilim bunak da değilim siz azgınsınız yaşlıları beğeniyorsunuz
------
Konuya ek
Yoo doğrular bunlar canımHayır siz kıvırıyorsunuz @Alos
Bal gibi bunaksın yaşlı olması yakışıklı iyi bir oyuncu olmasına engel değil azgın mı iftiraKör değilim bunak da değilim siz azgınsınız yaşlıları beğeniyorsunuz
------
Konuya ek
Başka yok çünkü bunun kadar bunağı.Ben bu kadar bunamış bir bunak görmedim
Yooo sen gör diye etiketledim
Nefes alıyosan sayemdeBenden asla kurtulamayacaksın.
Yakışıklı mı? Oyuncu mu? Tek doğru konusmusun yaşlı olmasıYoo doğrular bunlar canım
Bal gibi bunaksın yaşlı olması yakışıklı iyi bir oyuncu olmasına engel değil azgın mı iftira
O Volkan'ın sahnesi gözümde canlandı
Hoşşttttt sen kimsin!!!!Nefes alıyosan sayemde
Yakışıklı mı? Oyuncu mu? Tek doğru konusmusun yaşlı olması
Dünya da ilkBaşka yok çünkü bunun kadar bunağı.
Evet yakışıklı bir oyuncu kıskançYakışıklı mı? Oyuncu mu? Tek doğru konusmusun yaşlı olması
Aynen.Dünya da ilk
Evet yakışıklı bir oyuncu kıskanç
Ben ne diyorum yaşlıııııığğğğğğHoşşttttt sen kimsin!!!!
Barış yaşıtlarının arasında en taşı, kudur.
değillllllllllllDünya da ilk
Evet yakışıklı bir oyuncu kıskanç
Yaşlı görmek istiyorsan aynaya bak pls. .ssBen ne diyorum yaşlıııııığğğğğğ
değillllllllllll
Bal gibi de yakışıklı bir oyuncu çatlaBen ne diyorum yaşlıııııığğğğğğ
değillllllllllll
Cevher kadınları kaldığı sürece kalite düşmez ama ona yer açmak için iki kişiyi birden çıkarma kafasını anlamak imkansız. Bu kadar olaydan sonra gökten zembille inecek herhalde.Keşke Barış gelmeseydi. Kalite gerçekten düştü ya Adam 3 kuruşa oynuyor galiba Medyapımdan başka yerde oynadiği yok
Yaşlı görmek istiyorsan aynaya bak pls. .ss
Siz daha bişey görmedinizBal gibi de yakışıklı bir oyuncu çatla
Valla ortalık çapsızlara kaldı. Sen de şu adama iki kelam et artık. Susmaa öylecee!!!Cevher kadınları kaldığı sürece kalite düşmez ama ona yer açmak için iki kişiyi birden çıkarma kafasını anlamak imkansız. Bu kadar olaydan sonra gökten zembille inecek herhalde.
Özel bir sevgim veya nefretim yok ne diyeyim. Sen de hemen celallenme belki Bora gibi güzel hikayeyle gelir.Siz daha bişey görmediniz
Valla ortalık çapsızlara kaldı. Sen de şu adama iki kelam et artık. Susmaa öylecee!!!
Siz daha bişey görmediniz
Valla ortalık çapsızlara kaldı. Sen de şu adama iki kelam et artık. Susmaa öylecee!!!