'Evlilik Hakkında Her Şey'de Flaş Bir Ayrılık Daha! | FOX

Özel bir sevgim veya nefretim yok ne diyeyim. :A Sen de hemen celallenme belki Bora gibi güzel hikayeyle gelir. :A
Yalnız sonu iyiydi:F Sonu gelene kadar ölme eşeğim ölme:F İlk ve en son ferihada izlemiştim oyunculuk sıfır. Robot gibi. Vitrin mankenini seslendir daha iyi:F @serhatt @Alos
------

Aynı böyle o adamcağiz:A

Baba dizisinin başlamasıyla birlikte reyting düştü. Üç Kız Kardeş de bugün başlıyor, nasıl başlayacağı meşhul fakat muhakkak reytingin biraz daha düşmesine neden olacaktır. Yapım önlem alıyor. Zaman atlaması ve oyuncu değişikliklerinin reytinge fayda edeceğini düşünmüyorum. Yeni dizilerin tadını alan izleyiciler salı akşamı FOX'u tercih etmeyecektir. Yakında final yapacağı haberini okuruz.

Dizi de oyuncu kalmadı :A

Barış Kılıç :bhr: :love1: Bertan o yoluk tavuğu :A 🤮
Bertan'ı sal artık, ne istiyorsun taş gibi çocuktan? :A

FLt51_XXoAMIZtd

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
İzlemediğim için karakteri ile ilgili bir şey diyemem ama iyi oyuncu. Yakın zamanda aksiyon dizisi yapılırsa orada görmek isterim, çünkü kendisi aksiyon dizilerinin aranan yüzü. :A
Baba dizisinin başlamasıyla birlikte reyting düştü. Üç Kız Kardeş de bugün başlıyor, nasıl başlayacağı meşhul fakat muhakkak reytingin biraz daha düşmesine neden olacaktır. Yapım önlem alıyor. Zaman atlaması ve oyuncu değişikliklerinin reytinge fayda edeceğini düşünmüyorum. Yeni dizilerin tadını alan izleyiciler salı akşamı FOX'u tercih etmeyecektir. Yakında final yapacağı haberini okuruz.
Final dedikoduları dönmeye başlamış sanırım. Sarp Akkaya'nın karakterinin hikayesinin bittiği söyleniyor ama Yiğit Kirazcı'nın ayrılığı kötü etkiledi/etkiler. Umarım Barış Kılıç'ın gelişi ile az da olsa toparlanır ve sezonu çıkarır. Yoksa Mart sonu bile zor gözükür.