Maskeli Fedai
Favori Üye
Biran Damla sayesinde dizinize sempati besliyorum sadece..Ne bu tavırlar sanki izlemiyormuş gibi.
Biran Damla sayesinde dizinize sempati besliyorum sadece..Ne bu tavırlar sanki izlemiyormuş gibi.
Iyyyyhh o ecünnüyü beğeniyorum deme bana bu kadar da düşmemişsindir be...Biran Damla sayesinde dizinize sempati besliyorum sadece..
Uğruna ölürüm be onun için..Iyyyyhh o ecünnüyü beğeniyorum deme bana bu kadar da düşmemişsindir be...
Hatun fena...Uğruna ölürüm be onun için..
Değecek bir şey için ölür insan, APTALSIN!!!Uğruna ölürüm be onun için..
Şikayet edeyim de gör gününü..Değecek bir şey için ölür insan, APTALSIN!!!
Sayın Gs’li dostumun var mı bir isteği…Şikayet edeyim de gör gününü..
Banla şunu sayın Gs'li dostum..Sayın Gs’li dostumun var mı bir isteği…
Seve seve sayın Gs’li dostum… Biran Damla ve Hafsanur sultanlarımıza laf etmenin bedelini ödemeli…Banla şunu sayın Gs'li dostum..
Etmezsen adam değilsin.Şikayet edeyim de gör gününü..
Seve seve sayın Gs’li dostum… Biran Damla ve Hafsanur sultanlarımıza laf etmenin bedelini ödemeli…
Sayın Gs'li dostum gerisi sende..Etmezsen adam değilsin.
Hadi sıkıyorsa bir şey yapsın da göreyim. İşe yaramaz takımı sizi.Sayın Gs'li dostum gerisi sende..
Ulan bana karşı şöyle bir cümle kurmadın... Yanarım ona yanarım...Sayın Gs’li dostumun var mı bir isteği…
Etmezsen adam değilsin.
Az evvel sayın Gs’li dostumun hemşosu @Özgür beyciğimizden @serhatt’ın adresini aldık, bundan sonra olacaklardan biz sorumlu değiliz…Sayın Gs'li dostum gerisi sende..
Bekliyorum, sağ gelirsiniz ama sağ çıkamazsınız.Az evvel sayın Gs’li dostumun hemşosu @Özgür beyciğimizden @serhatt’ın adresini aldık, bundan sonra olacaklardan biz sorumlu değiliz…
Azdan az çoktan çok gider…
Sayın Gs’li dostumun var mı bir isteği…
Sağ mı… Sağ ile işimiz olmaz bizim… @Maskeli FedaiBekliyorum, sağ gelirsiniz ama sağ çıkamazsınız.
Gücümüzü kıskanma…