Yalancısın çünkü!Üstüme oynanıyor..
Yalancısın çünkü!Üstüme oynanıyor..
Ne diyebilirim ki ben bu adama.. Bir de savunuyor, yok şöyleydi yok böyleydi diye... Yasak Elma denen diziye zamanını bile harcamaması gerekirken tadımlık izlenecek dizi falan diyor... İçler acısı gerçekten...
Sen iğrenç bir insansın... Yoldaşım diye demiyorum ama gerçek bir hainsin ve leşsin...Üstüme oynanıyor..
Övgülerin için sağol yoldaşım..Ne diyebilirim ki ben bu adama.. Bir de savunuyor, yok şöyleydi yok böyleydi diye... Yasak Elma denen diziye zamanını bile harcamaması gerekirken tadımlık izlenecek dizi falan diyor... İçler acısı gerçekten...
Sen iğrenç bir insansın... Yoldaşım diye demiyorum ama gerçek bir hainsin ve leşsin...
Şimdi böyle yazıyorsun ama bir süre sonra unutup iftira attığımı ima edersinNe diyebilirim ki ben bu adama.. Bir de savunuyor, yok şöyleydi yok böyleydi diye... Yasak Elma denen diziye zamanını bile harcamaması gerekirken tadımlık izlenecek dizi falan diyor... İçler acısı gerçekten...
Sen iğrenç bir insansın... Yoldaşım diye demiyorum ama gerçek bir hainsin ve leşsin...