Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 2. Yarı Genel Yorum Konusu

İlk kez bir hafta( kasımpaşa maçı) Fenerbahçe yenilecek dedim... düzeltmeyeceğim bakalım ne olacak çok duygusalım FB ye karşı ya bakalım.

180 ve üstüne çıkacak herkes artık tehlike🙄🙄🙄
------

@emreemreu laf yok adam son derece umutlu zirveyi hedef koymuş...hiç belli olmaz:Z
Artık ilk 10'da bile değilim. Hangi zirve acaba? :A
Gönüldağı 'nın zirvesi :A

• Güldürdün
Reactions: emreemreu
Ben burada canım yoldaşlarım adına zirve mücadelesi verirken hain kütüğün söylediğine bakın hele 😱 @MEnes @Sherlock

Zaten bu hafta ilk maçların tahminini de unuttum bir klasik olarak :T: Böyle böyle şampiyonluktan olacağım bu gidişle...
Kimse puan alamamıştı zaten. Şanslısın. Değerlendiremedik :T: keşke ordan 6 puan alsaydım.

• Harika
Reactions: MasacRE
  • Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Artık GS'yi ne kadar sevmiyorsam otomatikmen Gs'li olanlarada dikkat etmiyorum :A @MEnes @Tolstoyevski
Hatta listeye bakarken @Araf 'dan sonra bazinga gözüme çarpmıştı. Arada 2 Gs'li var halbuki :A

Sanada kızgınım. Unuta unuta geriledin 😡 ama herşey 15 puan almaya bakar. Yine gelirsin yukarılara :A

Unutma en yakınların daima GS’li, sizin evdeki dahil:bilmem: :A

O değil de şu Sivas maçını hakem şimdi bitirse keşke. 1-1 biterse büyük darbe yemiş olurum üst sıralarla ama böyle biter Ya da 1-2 biterse büyük vurgun olmuş olur :A

Sessiz sessiz, “görünmeden” yaklaşıyoruz zirveye adım adım… @MEnes
Uzun süredim yoktum, söylemişler öldü... Ama bu hafta gördük ki kral tekrar geri döndü... Derinden geliyoruz ve diyoruz ki COMEBACK is real...
------

Ben burada canım yoldaşlarım adına zirve mücadelesi verirken hain kütüğün söylediğine bakın hele 😱 @MEnes @Sherlock

Zaten bu hafta ilk maçların tahminini de unuttum bir klasik olarak :T: Böyle böyle şampiyonluktan olacağım bu gidişle...
Gerçek hainliği bile özlemişiz... İşte bu beee... :A @Sherlock @Maskeli Fedai

Uzun süredim yoktum, söylemişler öldü... Ama bu hafta gördük ki kral tekrar geri döndü... Derinden geliyoruz ve diyoruz ki COMEBACK is real...
------

Gerçek hainliği bile özlemişiz... İşte bu beee... :A @Sherlock @Maskeli Fedai
Fenerbahçe bir gol daha atsın veya yesin, 2 puanın gitsin :A

Yok bundan sonra unutmam artık bende o iş :A

@The_Erinch i de çıkarmamız lazım aradan :A
stephen king dreaming GIF

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE