Geçen haftaki bölümü şuan yayınlanıyor sanırım. Akif zıkkım ye... Suzan harikasın.Suzan Ayla'ya ne güzel fırlattı...
Akif ortalığı karıştırıp yemeği yiyor. 😱
Geçen haftaki bölümü şuan yayınlanıyor sanırım. Akif zıkkım ye... Suzan harikasın.Suzan Ayla'ya ne güzel fırlattı...
Akif ortalığı karıştırıp yemeği yiyor. 😱
Geçen haftaki bölümü değil be dünkü bölümü izliyorum.Geçen haftaki bölümü şuan yayınlanıyor sanırım. Akif zıkkım ye... Suzan harikasın.
Biliyom, ben şuan Tv'de onu izliyorum.Geçen haftaki bölümü değil be dünkü bölümü izliyorum.
Ömer Tolga'mdan para istiyor. 😱Biliyom, ben şuan Tv'de onu izliyorum.
Aa pardon bu haftaki bölümmüş sanırım. Dilenci Ömer..Ömer Tolga'mdan para istiyor. 😱
O da doğru olanı yaptı. Müdüre söylese eline bir şey geçmeyecek.Aa pardon bu haftaki bölümmüş sanırım. Dilenci Ömer..
Adam kale bile almadı yazık o nasıl bi müdür öyle. Başka sınıfa geçme mevzusunu diyorım.O da doğru olanı yaptı. Müdüre söylese eline bir şey geçmeyecek.
Haaa. Sinir oldum müdüre orada. Normalde severdim, iyi adamdı.Adam kale bile almadı yazık o nasıl bi müdür öyle. Başka sınıfa geçme mevzusunu diyorım.
Gıcık adam bence de, başlarına birşey gelse vebali müdüre.Haaa. Sinir oldum müdüre orada. Normalde severdim, iyi adamdı.
Ay Kaan'ım gitti sinema salonu fikrini söyledi Asiye'ye. 😱Gıcık adam bence de, başlarına birşey gelse vebali müdüre.
Asiye çok soğukk duruyor bence.Ay Kaan'ım gitti sinema salonu fikrini söyledi Asiye'ye. 😱
Berabere kalmışlar.Asiye çok soğukk duruyor bence.
Nebahat çok daha iyi Şengül'den.Berabere kalmışlar.
Şengül'üm Neboş'un gitti. 😱
Bölümü daha tamamlamadım ama angını çıkaranı öğreniyor Ömer (kardeşlerden biri), paraya ihtiyacı olduğu için para istiyor ve susuyor.
Yakalanmadı Ömer'in amcasının tefecilere borcu varmış Tolga'dan parayı istedi sadece sus payı gibi düşün.
Şengül Akif'ten daha fena korkmasına gerek yok.Şengül'üm nasıl korktu Akif'ten... @EmreCan Orhan Kadir'i hatırladığını zannediyor.
Sonunda gerçekleri herkes öğrendi.@EmreCan koş. 😱