Gelin zaten rüküşlüğün kitabında kapak olur Ortanca oğlan karı kız peşinde koşar. Büyük abi saf, herkes kazıklar. Kücük oğlan ergenlik peşinde koşar partiler filan
Gelin zaten rüküşlüğün kitabında kapak olur Ortanca oğlan karı kız peşinde koşar. Büyük abi saf, herkes kazıklar. Kücük oğlan ergenlik peşinde koşar partiler filan
Onun da gözü dişarda biri zaten Tam senlikBende ortanca oğlanın 2. karısıyım hoppa ve paragöz.
Aynen.Onun da gözü dişarda biri zaten Tam senlik
Bende ortanca oğlanın 2. karısıyım hoppa ve paragöz.
Annesiyle pazara zorla giden kızdır onun sevgilisiAynen.
O abim dediği adam kimdi acaba, kesin sevgilisidir.
Diziyi çözmeye çalışmaktan izlediğimden pek bir şey anlayamadım, aşırı kalabalık bir kadro var son zamanların en kalabalık kadrosu olabilir. Hikaye de dağınıktı ve açık anlatamamışlar umarım seyirci yakalar.
2.bölüm daha heyecanlı olsun hiç heyecan yoktu darlandım.Aynen heyecanı yok birde ilk başta konuya geç girdi bence bakalım 2.bölüm de önemli.
Kısacası hepsi bozulur.Gelin zaten rüküşlüğün kitabında kapak olur Ortanca oğlan karı kız peşinde koşar. Büyük abi saf, herkes kazıklar. Kücük oğlan ergenlik peşinde koşar partiler filan
Huzurda kalmaz şimdi bunlarda.O paracı oğlan olurda diğerlerini bilemiyorum
------
Şahikaaaa
En azından bildiğim senaryo kafa yormuyo
Normalde 12,1 gibi yatardım bu dizi uykumu getirdi.En azından bildiğim senaryo kafa yormuyo
Haluk bilginer tutturamıyor zaten....Normalde 12,1 gibi yatardım bu dizi uykumu getirdi.
Hoş güzeldi ama bak, sadece sıktı beni bir de yorgunum hiç iyi gelmedi ruhumu moodumu iyice emdi. Oyuncular harika ama...@EmreCan a dediğim gibi dizi kafa ağrıtıyo çok dağınık bir şeyleri anlayacağım diye kafayı yiyosun....
------
Haluk bilginer tutturamıyor zaten....
Zaten heyecan olmazsa çok dayanmaz2.bölüm daha heyecanlı olsun hiç heyecan yoktu darlandım.
------
Kısacası hepsi bozulur.
Huzurda kalmaz şimdi bunlarda.
En azından bildiğim senaryo kafa yormuyo
@EmreCan a dediğim gibi dizi kafa ağrıtıyo çok dağınık bir şeyleri anlayacağım diye kafayı yiyosun....
------
Haluk bilginer tutturamıyor zaten....
2.bölüm daha heyecanlı olsun hiç heyecan yoktu darlandım.
------
Kısacası hepsi bozulur.
Huzurda kalmaz şimdi bunlarda.
İstanbul'a gittiklerinde heyecan daha da artacak gibi. Fragmandan öyle anladim.Zaten heyecan olmazsa çok dayanmaz
Hayır be ne alaka.Annesiyle pazara zorla giden kızdır onun sevgilisi
Tutar ama temposu daha da artmalı...Baba da iyiydi ya
------
Dur yahu reytingleri görelim hemen tutturamıyopr deme
------
Kesin öyle olacak ya
Bana karışık geldi.Bence güzel anlattılar serhat öğreneceğimiz şu var neden iki kardeş yıllarca görüşmedi onu bilmemiz lazım
Ay neresi güzeldi uykumu getirdi... Bi de kadroda 1 milyon kişi vardı sjsnsjHoş güzeldi ama bak, sadece sıktı beni bir de yorgunum hiç iyi gelmedi ruhumu moodumu iyice emdi. Oyuncular harika ama...
Benimde uykumu bir getirdi ilk bölüm diyr böyle kesin. Dğzelir haftaya.Ay neresi güzeldi uykumu getirdi... Bi de kadroda 1 milyon kişi vardı sjsnsj