Doktorlar Yeniden Başlayacak Mı?

Hayır olmaz! :D Amaaa :D Yasemin Ergene olursa izlenirde izlerimde :D

82 kişilik sayfa için bu konu açınmaz bile :) Oldu ki başladı eski kadrosunla 10 reytingi bile görürsenaryo çok iyise bu dizi Perşembe günü 10 reytingi geçen yapımdır hatırlatmak lazım bunu !

ya kardeşim siz neden bahsediyosunuz ya doktorların muhteşem yüzyılı geçmeyi bırak çocuklar duymasını geçmesi bile imkansız.şunuda söylim muhteşem yüzyılı izlemiyorum.iddalı bir dizi totalde my ı geçebilir ama bu doktorlar olamaz.tekrarları ilk 3 teydi.çünkü yazın tv de doğru düzgün hiçbişey yok.ondan olabilir :D

ya kardeşim siz neden bahsediyosunuz ya doktorların muhteşem yüzyılı geçmeyi bırak çocuklar duymasını geçmesi bile imkansız.şunuda söylim muhteşem yüzyılı izlemiyorum.iddalı bir dizi totalde my ı geçebilir ama bu doktorlar olamaz.tekrarları ilk 3 teydi.çünkü yazın tv de doğru düzgün hiçbişey yok.ondan olabilir :D

Takas sen neden bahsediyorsun tartışma yaratma Doktorlar Dizisi ilk sezon tekrarları 6 reyting aldı yayınlandığı dönem 10 reytingi geçiyordu ben demiyorum Muhteşem Yüzyılı geçer diye eski kadrosu ile gelirse her Türlü Kuzey Güneyi geçer

Takas sen neden bahsediyorsun tartışma yaratma Doktorlar Dizisi ilk sezon tekrarları 6 reyting aldı yayınlandığı dönem 10 reytingi geçiyordu ben demiyorum Muhteşem Yüzyılı geçer diye eski kadrosu ile gelirse her Türlü Kuzey Güneyi geçer
yayınlanmıcak bence 82 sayfa bence bırı dalga gecmek ıcın acmıs

aga eskiden iyi reytingler almış olabilir ama bu kadar zaman geçmiş bu dizi artık o kadar izlenmez :D karşısında seyirci kitlesi oluşmuş birçok dizi var.muhteşem yüzyıl,kuzey güney,sakarya fırat,çocuklar duymasın.yani bu diziler varken doktorlar adlı dizinin kuzey güneyi geçeceğine inanmıyorum

aga eskiden iyi reytingler almış olabilir ama bu kadar zaman geçmiş bu dizi artık o kadar izlenmez :D karşısında seyirci kitlesi oluşmuş birçok dizi var.muhteşem yüzyıl,kuzey güney,sakarya fırat,çocuklar duymasın.yani bu diziler varken doktorlar adlı dizinin kuzey güneyi geçeceğine inanmıyorum

bencede ılk 50 ye gıremez

Doktorların diyorum sana yazın 6 reytingi gördü diyorum o saydığın dizilerden sadece Muhteşem Yüzyıl ve Çocuklar Duymasın hariç hiç bir dizi o kadar reytinge yaklaşamadı

Şuanda başlaması mümkün değil bence. Çünkü bu resme baktığımızda Show yazısı yeşil renkli yazılmış. Show TV bu amblemi eskiden kullanıyordu. Şimdiki başka bir amblem :)

919d1324986273t-doktorlar-yeniden-baslayacak-mi-top_sensizolmaz.jpg

Nedio la bu :D bu yazmi la aç kulaginida beni dinle bu doktarlar bu sene bi ara basladi 68 84 oldu :S 32.ci oldu ne anlation nein iddasini yapion geçmiste aldigi en iyi reyting 6.32 :D Kuzey Güneyi Geçer Diyorsun Hayal Gücün Çok Büyük

Dizikoliğe yazmışın ama cevap vermek istedim Doktorların 6.32 en fazla aldı diyorsun o reytingi tekrarlarında aldı ve 13 reytingi görümüştür Doktorlar dizisi bilip bilmeden konuşmuyalım 😉

Başladığı falan yok. Ama ileride tekrar başlar mı ? Bence olabilir. Dizinin devam ettirilebilme potansiyeli var. Ama tamamen eski kadro olmalı ve Yasemin Ergene mutlaka olmalı :)

:aynen::U:U:U:U Katılıyorum yeniden başlasa güzel olur ama bu yaz paso show tekrarlarını yayınladı iyi reytinglerde aldı ama sıktı biraz o yüzden seneye falan başlarsa aynı kadro ile yine üst sıraları zorlar :)

Muhtesem yuzyıl 23 buldu sende bunu bıl

ya tartışma yapmaya gerek yok show doktorlar ve muhteşem yüzyıl show'un son zamanlarda tutturduğu kısıtlı dizilerden :) Ama Muhteşem Yüzyıl daha fazla reyting alarak kanalını 1. yapıyordu , ama şuda var doktorların tekrarlarıda 3.oldu yazın zirveyi zorladı ki saati erken olmasına rağmen o yüzden 2 dizi de iyiydi ama muhteşem yüzyıl daha fazla reyting aldı... :)

biri şu kreysi durdursun yoksa deliricem ya... ben bu çocuğa yazın tekrarları ilk 3ten inmiodu diorum bu bana şu vasat 2. doktorlarların ratinglerinden bahsediyo.. bu çocuğun zekasının olduğundan bile şüpheleniyorum... biri artık izahmı edr bilmiyorum ama şu çocuğa söylesin biri bnm anlatmak istediklerimi

Arkadaslar tartismaya gerek yok ki.. Herkesin kendine göre düsünceleri ve fikirlere var. Renkler ve zevkler tartisilamaz. Biz baslasin dersek bos, baslamasin dersek bos. Burada "hangi dizi daha yüksek reyting aliyor" tartismasi yapmak sizce ne kadar gerekli? Birbirimizi üzmeye deger mi?

biri şu kreysi durdursun yoksa deliricem ya... ben bu çocuğa yazın tekrarları ilk 3ten inmiodu diorum bu bana şu vasat 2. doktorlarların ratinglerinden bahsediyo.. bu çocuğun zekasının olduğundan bile şüpheleniyorum... biri artık izahmı edr bilmiyorum ama şu çocuğa söylesin biri bnm anlatmak istediklerimi

Laflarına dikkat etmelisin

Laflarına dikkat etmelisin

sende benim öyle çok üstüme geldinki artık bu noktaya getrdin.. istemeyerekte olsa bazı şeyler azımdan çıkabiliyo... bn muheteşem yzyılı kötülemiyorum ama doktorların basit bi dizi olmadığından söz ediyorum... bunu anlaman lazım.. eer ratingleri düzgün takip ediyosan doktorların yazın yayınlanan tekrarlarının ratinglerinden haberin vardır.. gece 3 te yayınlanan bölümleri bile 15 share alıyordu...