ya kardeşim siz neden bahsediyosunuz ya doktorların muhteşem yüzyılı geçmeyi bırak çocuklar duymasını geçmesi bile imkansız.şunuda söylim muhteşem yüzyılı izlemiyorum.iddalı bir dizi totalde my ı geçebilir ama bu doktorlar olamaz.tekrarları ilk 3 teydi.çünkü yazın tv de doğru düzgün hiçbişey yok.ondan olabilir![]()
yayınlanmıcak bence 82 sayfa bence bırı dalga gecmek ıcın acmısTakas sen neden bahsediyorsun tartışma yaratma Doktorlar Dizisi ilk sezon tekrarları 6 reyting aldı yayınlandığı dönem 10 reytingi geçiyordu ben demiyorum Muhteşem Yüzyılı geçer diye eski kadrosu ile gelirse her Türlü Kuzey Güneyi geçer
Takas sen neden bahsediyorsun tartışma yaratma Doktorlar Dizisi ilk sezon tekrarları 6 reyting aldı yayınlandığı dönem 10 reytingi geçiyordu ben demiyorum Muhteşem Yüzyılı geçer diye eski kadrosu ile gelirse her Türlü Kuzey Güneyi geçer
aga eskiden iyi reytingler almış olabilir ama bu kadar zaman geçmiş bu dizi artık o kadar izlenmezkarşısında seyirci kitlesi oluşmuş birçok dizi var.muhteşem yüzyıl,kuzey güney,sakarya fırat,çocuklar duymasın.yani bu diziler varken doktorlar adlı dizinin kuzey güneyi geçeceğine inanmıyorum
aga eskiden iyi reytingler almış olabilir ama bu kadar zaman geçmiş bu dizi artık o kadar izlenmezkarşısında seyirci kitlesi oluşmuş birçok dizi var.muhteşem yüzyıl,kuzey güney,sakarya fırat,çocuklar duymasın.yani bu diziler varken doktorlar adlı dizinin kuzey güneyi geçeceğine inanmıyorum
Doktorların diyorum sana yazın 6 reytingi gördü diyorum o saydığın dizilerden sadece Muhteşem Yüzyıl ve Çocuklar Duymasın hariç hiç bir dizi o kadar reytinge yaklaşamadı
Nedio la bubu yazmi la aç kulaginida beni dinle bu doktarlar bu sene bi ara basladi 68 84 oldu :S 32.ci oldu ne anlation nein iddasini yapion geçmiste aldigi en iyi reyting 6.32
Kuzey Güneyi Geçer Diyorsun Hayal Gücün Çok Büyük
Başladığı falan yok. Ama ileride tekrar başlar mı ? Bence olabilir. Dizinin devam ettirilebilme potansiyeli var. Ama tamamen eski kadro olmalı ve Yasemin Ergene mutlaka olmalı![]()
Dizikoliğe yazmışın ama cevap vermek istedim Doktorların 6.32 en fazla aldı diyorsun o reytingi tekrarlarında aldı ve 13 reytingi görümüştür Doktorlar dizisi bilip bilmeden konuşmuyalım 😉
Muhtesem yuzyıl 23 buldu sende bunu bıl
Muhtesem yuzyıl 23 buldu sende bunu bıl
biri şu kreysi durdursun yoksa deliricem ya... ben bu çocuğa yazın tekrarları ilk 3ten inmiodu diorum bu bana şu vasat 2. doktorlarların ratinglerinden bahsediyo.. bu çocuğun zekasının olduğundan bile şüpheleniyorum... biri artık izahmı edr bilmiyorum ama şu çocuğa söylesin biri bnm anlatmak istediklerimi
Laflarına dikkat etmelisin