Emre Ozansoy
Moderatör
Beni sal artık!Sen git vicdansız.
Beni sal artık!Sen git vicdansız.
Seninle işim daha bitmedi. Bedel ödeme vakti!Beni sal artık!
Seninle işim daha bitmedi. Bedel ödeme vakti!
yangın.
Doruk kurtardı amaaa yangın etkisi ile birşeyler düştü bende odama geldim şimdi bitiyo.Hee tmm ne oldu kurtardılarmı Asiye yi
Doruk kurtardı amaaa yangın etkisi ile birşeyler düştü bende odama geldim şimdi bitiyo.
Şükürler olsun herşeyi unuttu yılan Şengül...@EmreCan nasıl bir beddua ettiysen Şengül'üme tutmuş. Kadıncağız ne kızını, ne oğlunu, ne de kocasını hatırlamıyor.------Yuh artık Orhan! Doktora dediklerine bak, he Şengül'üm numara yapıyor. 😱
------Sana ne kadar beddua etsem azdır Orhan, senin yüzüne ne hallere düştü Şengül'üm.
------Olmayan aklıyla Tolga'ma oyun oynamaya çalışıyor Cemile...
------Suzan ne güzel dönüş yaptı şirkete, Akif'e de dersini verdi. Suzan Özkaya olunca göreceğim senin yüzünü Akif Atakul.
Canilikte Ezo'yu geçtin. 😱 Nesi haklı? 😱Şükürler olsun herşeyi unuttu yılan Şengül...
Orhan dediklerinde haklı.
Bir 10 dakika geçseydi ya, 10 dakika içinde çıktı ortaya.... SüsÖm bir barışık bir dargın nereye kadar gidecek acaba.Süsen ile Ömer'in arası bir şekilde tekrar açılır gibi. İş yerinde bir şey olur adam da sinirlenip söyler bir şeyler.
Ezo bacı ne yaptıysa çok iyi yapmış. Seninde evini yakmaya geliyom hazır ol! Bu sana son uyarım...Canilikte Ezo'yu geçtin. 😱 Nesi haklı? 😱
------Doruk ne yap ne et izle şu videoyu.------
Bir 10 dakika geçseydi ya, 10 dakika içinde çıktı ortaya.... SüsÖm bir barışık bir dargın nereye kadar gidecek acaba.
------Orhan bak bu sefer güzel konuştu Şengül'üme, "20 yılı tekrardan yaşarız" dedi. @EmreCan
Salak Cemile gidiyor ama başları beladan kurtulmayacak yine onun yüzüne off.Ezo bacı ne yaptıysa çok iyi yapmış. Seninde evini yakmaya geliyom hazır ol! Bu sana son uyarım...
Orhan boşa bunu, bu bencil açgöz gözü doymaz bunun...
Ne alaka ne alaakaaaaaaaa??? Tolga deliyse Cemile ne yapsın.Salak Cemile gidiyor ama başları beladan kurtulmayacak yine onun yüzüne off.
İnanmasaydı.Ne alaka ne alaakaaaaaaaa??? Tolga deliyse Cemile ne yapsın.
Tolga deliydi. (NOKTA)İnanmasaydı.
Akif'in plana bak. 😱 Gazeteci adam, yemek falan derken yine yalan oldu boşanma. Suzan'ım entrika çevirse de kurtarsa Resul'ünü...
Kötüye bir şey olmaz, hep dokuz ayak üstüne düşer.Tolga deliydi. (NOKTA)
Suzan fakir ama şeytan gibi en kalitelisini çevirir. Akif ne zaman ölücek acabaaaa?