Ooo marifetliyiz bakıyorumAy afiyet olsun, ben de köfte ve patates yedim.
Ooo marifetliyiz bakıyorumAy afiyet olsun, ben de köfte ve patates yedim.
9 sene sonunda bulgur aradaki farkı açtı.İkisini de severim ama pirinç daha çok yerim o nedenle daha nadir yediğim bulgur son dönemde daha güzel geliyor.
Adaş ağzının tadını biliyor.Pirinç pilavını yemeyi de yapmayı da çok severim. Yaparken 1'e 1.5 oranı çok önemli.
Bulgur pilavı da yoğurtla beraber çok güzel oluyor. Tabii bulgurun tane boyutu da çok önemli, ne çok küçük olacak, ne de çok büyük.
Masterchef'e katılmayı düşündün mü hiçPirinç pilavını yemeyi de yapmayı da çok severim. Yaparken 1'e 1.5 oranı çok önemli.
Bulgur pilavı da yoğurtla beraber çok güzel oluyor. Tabii bulgurun tane boyutu da çok önemli, ne çok küçük olacak, ne de çok büyük.
Yani hangisi ? Tereyağlı olsun da hangisi olursa olsun mu diyorsunKaliteli tereyağlı olan.
Tereyağcıyım.Yani hangisi ? Tereyağlı olsun da hangisi olursa olsun mu diyorsun
Aykırı insan tanımının sözlükteki karşılığı sen olmalısın .Tereyağcıyım.
Tek tereyağcı ben değilimdir herhalde. 🤔 😳Aykırı insan tanımının sözlükteki karşılığı sen olmalısın .
Yok tereyağcı olman ile alakası yok , forumda yaptığın yorumlardan kaynaklı öyle dedim .Tek tereyağcı ben değilimdir herhalde. 🤔 😳
Kendimle gurur duyuyorum. 🥺🤗❤️Yok tereyağcı olman ile alakası yok , forumda yaptığın yorumlardan kaynaklı öyle dedim .
Kaliteliyi alacak paran var mı?Kaliteli tereyağlı olan.
Yok...Kaliteliyi alacak paran var mı?
Fakirliğin gözü kör olsun...Yok...
Vayyy ilk defa sana katıldım.Kaliteli tereyağlı olan.
Abartma... Birçok defa benimle aynı fikirde olmuşsundur.Vayyy ilk defa sana katıldım.
Bence de lezzeti belirleyen tereyağ ama mercimekli bulgur pilavını ayrı seviyorum. Yeşil soğan eşliğinde..
Aynen, "uzun bir zaman sonra..." diyelimAbartma... Birçok defa benimle aynı fikirde olmuşsundur.