Pirinç Pilavı mı Bulgur Pilavı mı?

Siz?

• Pirinç Pilavı

Oy: 19 63.3%
  • Bulgur Pilavı

Oy: 11 36.7%

• Kullanılan toplam oy
    30
İkisini de seviyorum ama Pirinç Pilavı'nı yemeklerin yanına daha çok yakıştırıyorum. Tercihimi ondan yana kullanıyorum. :X

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Ay şaka yapıyorum. 9kg aldım 1 yılda sonra biraz verdim. :( Daha 6 kg falan vermem lazım.
Ama pilav sevmem o bu ayrı konu. :A
Ben zayıfım, yediklerim kilo olarak sayılmıyor herhalde. :A :A Ne kadar yesem de kilo almıyorum biraz kötü aslında. :A Pilav dışında sevmediğin birşey var mi? :D

İlk zamanlar pirinç pilavını severek tüketirdim daha sonra bulgur pilavını tavuklu tüketince sevmeye başladım. Heyecan gelsin diye bulgur diyorum. 😂

Tek başına ise bulgur pilavı. Sulu yemek et varsa pirinç pilavı.

Ben zayıfım, yediklerim kilo olarak sayılmıyor herhalde. :A :A Ne kadar yesem de kilo almıyorum biraz kötü aslında. :A Pilav dışında sevmediğin birşey var mi? :D
Senin yaşlarındayken 51 kg idim ben de. 20-22 yaşdan sonra sen de kilo alacaksın çoğu erkek gibi. :A

Ben bir de fasulye sevmem. :A

Senin yaşlarındayken 51 kg idim ben de. 20-22 yaşdan sonra sen de kilo alacaksın çoğu erkek gibi. :A

Ben bir de fasulye sevmem. :A
Bu arada annem bugün havuçlu, kuru üzümlü pilav yapicak. :bhr:
İnşallah alırım diyelim o zaman. :A Ben önceden nohut yiyemiyordum şimdi yerim herhalde, tadı garip geliyordu. Yerken aşırı zorlanıyordum. Fasulye severim ben. :D

• Güldürdün
Reactions: Ahmed