Hala aynı.pilav sevmem
Pilav hiç sevmem. Amma yersem de pirinç pilavı belki yerim. Bulgura nefret ediyorum.
Hala aynı.pilav sevmem
Pirinç pilavı çok iyi oluyor güzel yapılınca, bulgurda sebzeli felan yapılırsa harika olur.Hala aynı.
Pilav hiç sevmem. Amma yersem de pirinç pilavı belki yerim. Bulgura nefret ediyorum.
Formumu koruyorum dermişim.Pirinç pilavı çok iyi oluyor güzel yapılınca, bulgurda sebzeli felan yapılırsa harika olur.
Ahahahahdhdh kimse dikkat etmiyor yiyip içtikleri ne bende dahil. Önceden ben sevmezdim, yemezdim ama artık çok seviyorum.Formumu koruyorum dermişim.
Ay şaka yapıyorum. 9kg aldım 1 yılda sonra biraz verdim. Daha 6 kg falan vermem lazım.Ahahahahdhdh kimse dikkat etmiyor yiyip içtikleri ne bende dahil. Önceden ben sevmezdim, yemezdim ama artık çok seviyorum.
Ben zayıfım, yediklerim kilo olarak sayılmıyor herhalde. Ne kadar yesem de kilo almıyorum biraz kötü aslında. Pilav dışında sevmediğin birşey var mi?Ay şaka yapıyorum. 9kg aldım 1 yılda sonra biraz verdim. Daha 6 kg falan vermem lazım.
Ama pilav sevmem o bu ayrı konu.
Senin yaşlarındayken 51 kg idim ben de. 20-22 yaşdan sonra sen de kilo alacaksın çoğu erkek gibi.Ben zayıfım, yediklerim kilo olarak sayılmıyor herhalde. Ne kadar yesem de kilo almıyorum biraz kötü aslında. Pilav dışında sevmediğin birşey var mi?
Bu arada annem bugün havuçlu, kuru üzümlü pilav yapicak.Senin yaşlarındayken 51 kg idim ben de. 20-22 yaşdan sonra sen de kilo alacaksın çoğu erkek gibi.
Ben bir de fasulye sevmem.
Tombul seniSenin yaşlarındayken 51 kg idim ben de. 20-22 yaşdan sonra sen de kilo alacaksın çoğu erkek gibi.
Ben bir de fasulye sevmem.
Oha gördün beni, nerem tombul. 74-cük kiloyum şuan.Tombul seni
Nasıl sevmezsin ya
Şaka diyorum harika kiloya sahipsinOha gördün beni, nerem tombul. 74-cük kiloyum şuan.
Ay yemek seçmem çok amma bazı şeyleri hiç sevmem. Mesela haşlanmış mısır ağzıma vurmam.
Ay afiyet olsun, ben de köfte ve patates yedim.@Ahmed Pilavı şimdi yiyorum.
Ben patlaşım mısıra bayılırım, bi de sana.Şaka diyorum gayet harika kiloya sahipsin
Mısır bayılırım
Yaa şımardımAy afiyet olsun, ben de köfte ve patates yedim.
Ben patlaşım mısıra bayılırım, bi de sana.
Sana da afiyet olsun, bol bol kilo olsun dermişim.Ay afiyet olsun, ben de köfte ve patates yedim.
Ben patlaşım mısıra bayılırım, bi de sana.