Doktor figuran ok anladık ama bu kadar da yok sayılmamalıOlur öyle şeyler.
Doktor figuran ok anladık ama bu kadar da yok sayılmamalıOlur öyle şeyler.
Gömüyor alttan alttan.Sende eleştirmek kusur bulmak için mi izliyorsun be ruh hastası.
Komedi niyetine izliyorumSende eleştirmek kusur bulmak için mi izliyorsun be ruh hastası.
Aldı parayı gitti adamcağız ne yapsın.Doktor figuran ok anladık ama bu kadar da yok sayılmamalı
Aman ne halin varsa gör. .ssKomedi niyetine izliyorum
Annesinin ak sütü gibi yesin Suç onda değil zatenAldı parayı gitti adamcağız ne yapsın.
Hanımağa ona tolerans tanıyor.Koskoca kadına hakkını savunma dersi veriyor kücücük kız Züleyha Hanımağaydı dimi
------
Annesinin ak sütü gibi yesin Suç onda değil zaten
Sİnir oluyorum Hammineye artık Bi Hakan diyemedi.Hanımağa ona tolerans tanıyor.
Parayı yemesi ne güzeldir şimdi.
------
@Forumdash Haminne beni kahkahalara boğuyor.
Bende geberemediği için sinir oluyorum...Sİnir oluyorum Hammineye artık Bi Hakan diyemedi.
Eski anılarını canlandırıyor ne güzel...Sİnir oluyorum Hammineye artık Bi Hakan diyemedi.
Betül öldüremedi, tüh yaa.Bende geberemediği için sinir oluyorum...
Sen iyice cani oldun hee @EmreCanBende geberemediği için sinir oluyorum...
Haminne ölmemeli bence. Raşit'in akrabası sinir bozucu.Sen iyice cani oldun hee @EmreCan
80 yasında desek çocuklugunu hatırlıyor resemnEski anılarını canlandırıyor ne güzel...
Betül öldüremedi, tüh yaa.
Saniyenin yerine geldiyse dizinin fişini çekin gerçekten @serhattHaminne ölmemeli bence. Raşit'in akrabası sinir bozucu.
Apti Paşa masalları çok iyi... Ali Rahmet'e Hünkar ile ilgili anlattıkları da iyiydi.80 yasında desek çocuklugunu hatırlıyor resemn
Saniye yerine değil bence. (kendimi avutuyorumdur)Saniyenin yerine geldiyse dizinin fişini çekin gerçekten @serhatt
Evet senin gibi fazla yaşayıp oksijen israfına sebep olan insanlara karşı caniyim.Sen iyice cani oldun hee @EmreCan
Züleyha gibisin duyarsızEvet senin gibi fazla yaşayıp oksijen israfına sebep olan insanlara karşı caniyim.
Hanımağa duyarsız olsa da yeridir.Züleyha gibisin duyarsız
O çok duyarlı aksine. Haminneyi çok seviyor.Züleyha gibisin duyarsız
Haminneyi sevmeyen yok ki.O çok duyarlı aksine. Haminneyi çok seviyor.
Var, BEN.Haminneyi sevmeyen yok ki.