Tims&B Productions'dan FOX'a Yeni Dizi!

Baba gibi sonradan kanal değiştirmezse Tims&B,Kösem'den 5 yıl sonra tekrar FOX'a iş yapıyor, doğrusu bu heyecanlandırdı. Konusu da şu anda yayında olan olan dizilerinden farklı gibi.

İyi bir cast kurulursa izleneceğini düşünüyorum ama Nisan ayında yayına girmesi doğru olur mu bilmiyorum. Bir ay daha bekleyip Mayıs ortası ve sonu başlasa daha iyi olur.
Kösemin aldığı reytingler ortada bakalım bu sefer nasıl gidecek

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bu ismi ilk duyduğumda aklıma gelen konu şu. Ayşegül isimli bir karakter kötü bir hastalığa yakalanmış ve çevresinde bir dediğini iki etmeyen insanlar var :D
Aynen öyle bir şey çağrıştırıyor ama olacağını zannetmem. :A Biri sosyal medya fenomeni olacak, diğerleri kuaför.. Başka olaylar gelişir karakterlerin etrafında.

• Güldürdün
Reactions: Gizmen
Aynen öyle bir şey çağrıştırıyor ama olacağını zannetmem. :A Biri sosyal medya fenomeni olacak, diğerleri kuaför.. Başka olaylar gelişir karakterlerin etrafında.
işte biri hastalık için kampanya düzenlerken diğeri Ayşegül’ün moreli yükselsin diye saçlarına şekil verecek. :D şaka bir yana altından nasıl bir konu çıkacağını görmek için her bu dizi için açılan konuya göz atacağım :)

• Güldürdün
Reactions: cookies
Yakinda Ayşegül Tatile Çıksın da yaparlarsa hiç şaşırmayız :A:F

• Güldürdün
Reactions: Gizmen
Kösem için reyting önemli değildi
Her dizi için reyting önemli bence ki reytingler daha yüksek gelseydi 2 sezon gitmeyecekti MY gibi en az 4 sezon giderdi bir de Kösemin dönemi daha karışık senaryo açısından senaristler zorluk çekmezdi ama reytingler düşük gelince senaryo hızlandırıldı.

• Beğendim
Reactions: cookies
Umarım isminin altında bir anlam falan yatıyordur da BTY gibi bir dizi çıkarmazlar. :A