Tims&B Productions'dan FOX'a Yeni Dizi!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,011
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1602768346168-png.93845

Tims&B Productions'dan FOX'a yeni dizi!

Söz, Gülperi, Yarım Kalan Aşklar, Bir Zamanlar Çukurova ve Teşkilat gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen Tims&B Productions; Ayşegül, Ece ve Gamze adında 3 kız arkadaşın hikayesini anlatan yeni bir dizi hazırlıyor.

Çekimleri Nisan ayında başlayacak olan ve FOX'ta yayınlanacak olan dizinin adı ise 'Ayşegül Harikalar Diyarında' olarak belirlendi.

Ayşegül Harikalar Diyarında, yakında FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Bu üç kız kardeş, üç arkadaş falan bu üç sayısından kurtulamayacağız galiba. :A

İsmine güldüm, yaz dizisi olacak sanırım.

Bu nasıl bir isim? :F
Çocuk dizisi mi? Hem sezonun sonuna 1 ay kalmış mı başlayacak. Nalaka

İsmi gerçekten gülünç ama kod adıdır illa ki değişir. Tims'in de uzun zaman sonra yaz dizisi yapması ilginç ama ne yaparlarsa yapsınlar bu klasmanda Kavak Yelleri'nin üstüne çıkamayacaklar. :A

Tims b firması ile anlaşınca tüm kalitesini yitirdi bence. En somut örneği de bu zaten

Herkes olumsuz yorum yapmış durun bakalım senaryo belli olsun görelim bi

Baba gibi sonradan kanal değiştirmezse Tims&B,Kösem'den 5 yıl sonra tekrar FOX'a iş yapıyor, doğrusu bu heyecanlandırdı. Konusu da şu anda yayında olan olan dizilerinden farklı gibi.

İyi bir cast kurulursa izleneceğini düşünüyorum ama Nisan ayında yayına girmesi doğru olur mu bilmiyorum. Bir ay daha bekleyip Mayıs ortası ve sonu başlasa daha iyi olur.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Baba gibi sonradan kanal değiştirmezse Tims&B,Kösem'den 5 yıl sonra tekrar FOX'a iş yapıyor, doğrusu bu heyecanlandırdı. Konusu da şu anda yayında olan olan dizilerinden farklı gibi.

İyi bir cast kurulursa izleneceğini düşünüyorum ama Nisan ayında yayına girmesi doğru olur mu bilmiyorum. Bir ay daha bekleyip Mayıs ortası ve sonu başlasa daha iyi olur.
Bu ismi ilk duyduğumda aklıma gelen konu şu. Ayşegül isimli bir karakter kötü bir hastalığa yakalanmış ve çevresinde bir dediğini iki etmeyen insanlar var :D

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy