TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ben Gizem ve Bora 'nın ünlüler takımında ne işi var dedim abla , hani onlar Gönüllüler takımındaydılar ya ilk katıldıkları sene , o açıdan yani . :A Aycan ile ilgili bir şey demedim zaten , konuyla ilgisini hala çözemedim. :A
Birsen konusuna gelecek olursak Evrim 'in adada olduğunu gösteren bir görsel görmeden Birsen elendi diye kesin konuşmaya tepki gösterdim ben .:D

:AE Aycan gidince yerine koymuşlar işte resimde Evrim var Birsen yok sen bilirsin bak buraya yazıyorum ne Evrim nede Mert daha elenmez
------

Seni de yollayalım oradan kutlarsiniz. :A

@Angelica Teyzem yapmaz öyle şey herkes yapar ama o yapmaz. :A

:AAferim kuzuma teyzesini tanıyor @The_Erinch gör gör
:A
Ne huzurevi cannım biz daha @Angelica nın forumdaki 100. yılını kutlayacağız o daha bize 100 yıldır forumdayım diye cümleler kuracak :A

Very Funny Oops GIF by America's Funniest Home Videos's Funniest Home Videos

Tabii tabii :A :A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
:AE Aycan gidince yerine koymuşlar işte resimde Evrim var Birsen yok sen bilirsin bak buraya yazıyorum ne Evrim nede Mert daha elenmez
------

:AAferim kuzuma teyzesini tanıyor @The_Erinch gör gör
:A

Tabii tabii :A :A
Bu arada Aycandan bağımsız zaten son yedek gelecekti ki 🤷

Zaten saçmalık Gökhanın gönüllülerde olması ile başlıyor bu yüzden artık şaşırmamak lazım dediğim gibi yarışma eski konsepten çıkmış durumda
Ferdicim başrollerde pp ndeki adam var napalım 😁😁😁😁😁

Millet bunu istiyor napacan... Biranda 9 10 ratinge fırladı oranlar farkındaysan.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Zaten saçmalık Gökhanın gönüllülerde olması ile başlıyor bu yüzden artık şaşırmamak lazım dediğim gibi yarışma eski konsepten çıkmış durumda
Gökhan olayı bence Atakan'ın kadroya son dakika dahil olması ile oldu bence. Yoksa o da Ünlüler takımında yer alırdı ve Ünlüler takımında yer alan çoğu kişiden daha ünlü. :A

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Bu sene tamamen reytinge odaklı bir konsept var . Baktılar özel hayat ve ilişkiler reytingleri artırdı tamamen ona odaklı bölümler izliyoruz. Bu da biraz kurgu söylentilerini artırıyor maalesef.

• Beğendim
Ferdicim başrollerde pp ndeki adam var napalım 😁😁😁😁😁

Millet bunu istiyor napacan... Biranda 9 10 ratinge fırladı oranlar farkındaysan.
Evet ama o bu konulara girmiyor hatta nisa ile mesafeliydi bu konulara giren diğer yarışmacılar

Aynen acun köpek balığı gibi kan kokusu aldı mı zor bırakır artık hazirana kadar aşk üçgenleri izleyeceğiz

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Bu sene tamamen reytinge odaklı bir konsept var . Baktılar özel hayat ve ilişkiler reytingleri artırdı tamamen ona odaklı bölümler izliyoruz. Bu da biraz kurgu söylentilerini artırıyor maalesef.
Kurgu herzaman vardı ama bazen çok belli ediliyor
Ama açıkçası ada hayatı ve tüm entrikalar kendi adıma daha çok eğlendiriyor.
Ama değişik oyunlar deniyorlar bakalım.

Atakan kadroya son dakika dahil olmadı bu arada , Acun yarışmacıları açıklamaya geç kalınca uydurulmuş bir yalan .
------

Ada hayatını ben de seviyorum abi , hatta entrika da belli bir seviyeye kadar renk katıyor ama dozunu kaçırdıklarını düşünüyorum .

• Beğendim
Abi olsun ama böyle olmasın herkes bel altı vurma peşinde yani kavga kaos olsun ama survivor içerisinde olsu n2015 gibi orada da her gün kavga vardı ama böyle değil bunlar kavga değil bu tam anlamıyla şerefsizlik

Atakan kadroya son dakika dahil olmadı bu arada , Acun yarışmacıları açıklamaya geç kalınca uydurulmuş bir yalan .
------

Ada hayatını ben de seviyorum abi , hatta entrika da belli bir seviyeye kadar renk katıyor ama dozunu kaçırdıklarını düşünüyorum .

Abi olsun ama böyle olmasın herkes bel altı vurma peşinde yani kavga kaos olsun ama survivor içerisinde olsu n2015 gibi orada da her gün kavga vardı ama böyle değil bunlar kavga değil bu tam anlamıyla şerefsizlik
Canolarrr eğlenmenize bakın 🙃🙃🙃

3 saatlik dilimde kafam dağılıyor, günün stresi dağılıyor...

Gökhan olayı bence Atakan'ın kadroya son dakika dahil olması ile oldu bence. Yoksa o da Ünlüler takımında yer alırdı ve Ünlüler takımında yer alan çoğu kişiden daha ünlü. :A
Yok ya Gökhan bence kendisi istiyordu ama izin verilmemeliydi çünkü haksızlık yapılıyor mesela 2018'de Nagihan takım değiştirdi aynı şeyi Barış yaptı yani şimdi herkes takımı değiştirmek isterse ortalık karışır format değişir

Sen git kaç yıllık hayatının en güzel zamanlarını geçir (beraber gezdiler, videolar çektiler, program yaptılar vs) sonrasında da böyle konuş... Cidden rezilsin be iftiracı.