Horlama sesinden dolayı değil, rüyadan uyanmasin diye.ben söylememonun horlama sesini bastıracam diye yırtınamam
![]()
Horlama sesinden dolayı değil, rüyadan uyanmasin diye.ben söylememonun horlama sesini bastıracam diye yırtınamam
![]()
o rüya göremez.Onun gördüğü şey kabustur. Çağatay dediği de karabasanHorlama sesinden dolayı değil, rüyadan uyanmasin diye.![]()
Kişi kendinden bilir işi, horlayan sensin kart papaz.ben söylememonun horlama sesini bastıracam diye yırtınamam
![]()
Halüsinasyon görüyor.o rüya göremez.Onun gördüğü şey kabustur. Çağatay dediği de karabasan![]()
Boş yapmaya başladın yine.Halüsinasyon görüyor.@serhatt
böyle entrikaların içinde yaşanmaz ben ilk okuldayken kızın teklifini reddettim çok entrika yapıyordu vampir maketi nedir kütüphanede ben ne zaman bir kıza aşık olsam anormal olaylar oluyor fransız bir kıza aşık oldumHorlama sesinden dolayı değil, rüyadan uyanmasin diye.![]()
kes bee burnunda et var diye ameliyat parası verdim sana gittin estetik yaptırdın burnuna. Burnunda koca bi antrikotla dolaşıyorsunKişi kendinden bilir işi, horlayan sensin kart papaz.![]()
OlabilirHalüsinasyon görüyor.@serhatt
Kocaman bir yalan. Burnum doğuştan estetikli gibi güzel zaten.kes bee burnunda et var diye ameliyat parası verdim sana gittin estetik yaptırdın burnuna. Burnunda koca bi antrikotla dolaşıyorsun
OlabilirHep gerçek sanıyordur
![]()
Ne boş yapması be, kes artık sacmalayi. Gerçekleri duyunca deliriyorsun.Boş yapmaya başladın yine.![]()
Hmm OK.Ne boş yapması be, kes artık sacmalayi. Gerçekleri duyunca deliriyorsun.![]()
Sende ona sihir yapsaydın öyle olmamış. 😂😂😂böyle entrikaların içinde yaşanmaz ben ilk okuldayken kızın teklifini reddettim çok entrika yapıyordu vampir maketi nedir kütüphanede ben ne zaman bir kıza aşık olsam anormal olaylar oluyor
Hasta Serhat ona şifa diliyorum.kes bee burnunda et var diye ameliyat parası verdim sana gittin estetik yaptırdın burnuna. Burnunda koca bi antrikotla dolaşıyorsun
OlabilirHep gerçek sanıyordur
![]()
Zoruna nasıl gittiyse artık...Hmm OK.
galiba papaza gitmiş olabilir
Hristiyan mıydı da papaza gitmiş?galiba papaza gitmiş olabilir
cnm benim müştemeliyatın anahtarı bende var unuttun galiba.Kocaman bir yalan. Burnum doğuştan estetikli gibi güzel zaten.![]()
Zoruna nasıl gittiyse artık...
amin cnm amin
Ay iğrençsin ya gitmiş fake bir resim bulmuş googledan.
Geniz eti mi o?
Şifası onun kalbinde ama işte...amin cnm amin![]()