Neyim yalanci benim? Dürüst bir insana iftira atma! Belgelerle gel.Sen hangi hadle insan içine çıkabiliyorsan bende o hadle sana yalancı diyorum.![]()
Neyim yalanci benim? Dürüst bir insana iftira atma! Belgelerle gel.Sen hangi hadle insan içine çıkabiliyorsan bende o hadle sana yalancı diyorum.![]()
Neyim yalanci benim? Dürüst bir insana iftira atma! Belgelerle gel.Gayet güzel insan içine cikiyorum.
![]()
Bu dizinin etiket listesinde kaldım hep izleyesim geliyor, benim iş bu belli mi olur.
Oha fragman aşırı bölüm de çok iyi olucak
İzle diye yapıyorum, ama izlemiyorsun. Hoş 2 bölümdür bende izlemiyorum.Bu dizinin etiket listesinde kaldım hep izleyesim geliyor, benim iş bu belli mi olur.![]()
Ender Çelebi Argun Taşdemir Ekinci'den sonra Kuyucu da olur, ne güzel olur.Oha fragman aşırı bölüm de çok iyi olucakEnder ile Çağatay evlenmesin 😱
![]()
Bence de çok iyi olurEnder Çelebi Argun Taşdemir Ekinci'den sonra Kuyucu da olur, ne güzel olur.![]()
![]()
Çok fenasın...İzle diye yapıyorum, ama izlemiyorsun. Hoş 2 bölümdür bende izlemiyorum.![]()
Bunu kabul ediyorum.Çok fenasın...
İzleseniz keşke taktınız bi Survivor da Survivor 😡 @slhttnmtlİzle diye yapıyorum, ama izlemiyorsun. Hoş 2 bölümdür bende izlemiyorum.![]()
Ben izlememek Survivor...İzleseniz keşke taktınız bi Survivor da Survivor 😡 @slhttnmtl
nE? İzliyorsun sanıyordum 😱Ben izlememek Survivor...
Çoktandır izlemiyorum yani.nE? İzliyorsun sanıyordum 😱
Ben Survivor izlemiyorum ki Barış Murat Yağcı izliyorum.İzleseniz keşke taktınız bi Survivor da Survivor 😡 @slhttnmtl
O zaman o mağara adamını bırak Yasak Elma izleBen Survivor izlemiyorum ki Barış Murat Yağcı izliyorum.![]()