Maşallah maşallah, 97 bölüm fazlaymış. Onu bende izlemek istiyorum ama zamanım yetmez.Kurtlar Vadisi'nin ilk 97 bölümü de izlemiştim.
------
O zaman sende diziyi izliyorsun?
Maşallah maşallah, 97 bölüm fazlaymış. Onu bende izlemek istiyorum ama zamanım yetmez.Kurtlar Vadisi'nin ilk 97 bölümü de izlemiştim.
------
O zaman sende diziyi izliyorsun?
İzlemezsen yararına olur, tutsa bile sonradan senaryo bozacak zaten. O yüzden boşver.Ben bir izlediğimin devamını getiremiyorum artık da bakalım bakalım. Eskiden nasıl kaçırmadan izlerdim dizileri akıl erdiremiyorum.
İlk bölüme bak en azından yorumlaşırız.Büyük konuşmayayım ama bir daha televizyon dizisi izlemeyeceğim. Zaten her sezon 1-2 tane izlerdim ama artık hiçbir dizinin beni sonradan tatmin etmeyeceğini bildiğim için izlemeye gerek duymuyorum. İlk 10 bölümü çok iyi ama sonradan bekleneni vermeyen dizilere iki saat ayırmak istemiyorum. Hem süre, hemde senaryo yüzünden izleyiciyi fazlasıyla yoruyorlar çünkü.
Aman en kötü bozunca falan bırakırım, her dizi bir Bizim Hikaye değil.İzlemezsen yararına olur, tutsa bile sonradan senaryo bozacak zaten. O yüzden boşver.
Düzenli olarak takip etmesen bile ilk bölümünü, beğenirsen de sahne sahne izlemeye devam edersin bence..Büyük konuşmayayım ama bir daha televizyon dizisi izlemeyeceğim. Zaten her sezon 1-2 tane izlerdim ama artık hiçbir dizinin beni sonradan tatmin etmeyeceğini bildiğim için izlemeye gerek duymuyorum. İlk 10 bölümü çok iyi ama sonradan bekleneni vermeyen dizilere iki saat ayırmak istemiyorum. Hem süre, hemde senaryo yüzünden izleyiciyi fazlasıyla yoruyorlar çünkü.
İlk bölüme bak en azından yorumlaşırız.
Israr etmeyin, izleyeceğim yoksa.Düzenli olarak takip etmesen bile ilk bölümünü, beğenirsen de sahne sahne izlemeye devam edersin bence..
Dizi süreleri konusunda da çok haklısın. Survivor izlediğimden Yasak Elma'yı bıraktım, Kardeşlerim'i de internetten devam ediyorum. 2 saat çekilmiyor bazen.
Ediyorum çünkü kadro muhteşem ve Sarp'ı yenecek diziyle ilgili fikir sahibi olmalısın.Israr etmeyin, izleyeceğim yoksa.
Ben izlicem, güzel diziye benziyor ama fikrim değişebilir. Sende izle yorumlasiriz.Israr etmeyin, izleyeceğim yoksa.
Sadakatsiz'in kaçan izleyicisini net toplar . Arif kazanır diyorum benKadro çok iyiymiş. Arif ve Satılmış aynı dizideler yine, üstelik baba-oğul olarak. Gün seçimi çok iyi olmuş. Özellikle Sadakatsiz'den kaçan izleyicinin dikkatini çekecektir diye düşünüyorum. Sarp ve Arif karşılaşmasının ikinci raundu başlasın. @Forumdash @Emre Ozansoy @slhttnmtl @EmreCan @Alos
O diziyi tekrar izleyince eskisi kadar güzel olmadığını anlayacaksın.Aman en kötü bozunca falan bırakırım, her dizi bir Bizim Hikaye değil.
Hadi oradan canım, benim için daha onun üstünde bir dizi gelmedi. Bu arada final yaptıktan sonra diziyi sahne sahne 100 kere tavaf da ettim.O diziyi tekrar izleyince eskisi kadar güzel olmadığını anlayacaksın.
Orada bir oyuncu dağdakileri sever sayar ve över bunu da röp verirken yapıyor böyle gizli gizli değil bu yüzden aslında ben size daha çok şaşırıyorum nasıl öyle bir oyuncuyu diziyi izleyerek desteklersinizNeden, merak ettim.
Diziye dair önceki konularda demişimdir, kendisini sevmiyorum bende. Keşke onun yerine başka bir isim olsaydı... Ama ona rağmen Canan Ergüder ve diğer oyuncular için izleyeceğim.Orada bir oyuncu dağdakileri sever sayar ve över bunu da röp verirken yapıyor böyle gizli gizli değil bu yüzden aslında ben size daha çok şaşırıyorum nasıl öyle bir oyuncuyu diziyi izleyerek desteklersiniz
Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Oğlum'un yayın tarihi belli oldu!
Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Gökçen Usta'nın üstlendiği, kadrosunda; Canan Ergüder, Serhat Teoman, Songül Öden, Feyyaz Duman, Timur Acar, Kubilay Aka ve Nihal Yalçın gibi isimlerin yer aldığı dizi çarşamba akşamları yayınlanacak.
Bir umut hikayesini konu alan Oğlum, ilk bölümüyle 9 Şubat Çarşamba 20.00'de Show TV'de başlıyor!
Çok etkileyici fragman bakalım ne yapacak reytinglerde
Günü harika kesin izlerim
Geçen sezon Star TV-de Kağıt Ev dizisi vardı, onu andırıyor. O dizide de Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlunun kızı rolündeki küçük yaşta bir kız cinayet işlemişti ve bu konu üzerinde gidiyordu olaylar. 10 bölüm bile olmadan bitmişdi.
Bu dizinin hikayesi de fragmanlarından anladığım kadarıyla benzer birşey. Amma dram dozu baya çok. Çarşamba 5-6 reytingle giriş yapar.
Yaza kadar idare eder inş beni Sadakatsiz'den sezon başindan beridir kopuktum
Çarşamba günüm boştu iyi oldu, umarım tutunabilir yolu açık olsun.
Olması gereken güne gelmiş, bekliyoruz. Fragmanda dediği gibi sarsıcı bir hikaye gelecek gibi.
Kadro çok iyiymiş. Arif ve Satılmış aynı dizideler yine, üstelik baba-oğul olarak. Gün seçimi çok iyi olmuş. Özellikle Sadakatsiz'den kaçan izleyicinin dikkatini çekecektir diye düşünüyorum. Sarp ve Arif karşılaşmasının ikinci raundu başlasın. @Forumdash @Emre Ozansoy @slhttnmtl @EmreCan @Alos
Erken final haberi diliyorum
Ben izlicem, güzel diziye benziyor ama fikrim değişebilir. Sende izle yorumlasiriz.
Sadakatsiz'i çökertsin de akılları başlarına gelsin, Aras'ınızı yediklerim
Ağır dram.. Bakabilirim.