Oğlum'un Yayın Tarihi Belli Oldu! | Show TV

• Harika
Reactions: kerem
Kadro çok iyiymiş. Arif ve Satılmış aynı dizideler yine, üstelik baba-oğul olarak. Gün seçimi çok iyi olmuş. Özellikle Sadakatsiz'den kaçan izleyicinin dikkatini çekecektir diye düşünüyorum. Sarp ve Arif karşılaşmasının ikinci raundu başlasın. :A @Forumdash @Emre Ozansoy @slhttnmtl @EmreCan @Alos
Arif Sarp'a rakip oluyor! :A
Kadrosu bence de çok iyi, Arif ve Satılmış iyi hoş ama keşke Ceyda'da gelseydi. Bu dizinin tutacağına inanıyorum. İnşallah tutar. :A Arif kazansın artık. :D

• Güldürdün
Arif Sarp'a rakip oluyor! :A
Kadrosu bence de çok iyi, Arif ve Satılmış iyi hoş ama keşke Ceyda'da gelseydi. Bu dizinin tutacağına inanıyorum. İnşallah tutar. :A Arif kazansın artık. :D
Ceyda şuan diğer G**çe'nin gölgesinde harcıyor kendini. Aile kurumunu yok ederek para kazanmaya çalışan mıymıntı bir avukat olmuş. :(

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
Ceyda şuan diğer G**çe'nin gölgesinde harcıyor kendini. Aile kurumunu yok ederek para kazanmaya çalışan mıymıntı bir avukat olmuş. :(
20220123_014231.jpg

Ne, yalan mı? Konuyu gören iftira atıyorum zannedecek. :A
------

Çukur'u izlerken onun sahnelerini atlıyordum sürekli. Neyse ki bu diziyi izlemeyeceğim. :A
Mıymıntı bir avukat değil aksine gayet hareketli ve eğlenceli. Ayrıca Masumlar'daki gibi mıymıy olacaksa evlenme yerine bol bol boşanma görmeyi tercih ederiz. :Z

Çukur'u bilmiyorum ama Aşk 101, Camtavanlar da gayet iyiydi. :A İzlemeyecek misin? O kadar konuşunca izleyeceksin zannetmiştim. 😱 :A
Büyük konuşmayayım ama bir daha televizyon dizisi izlemeyeceğim. Zaten her sezon 1-2 tane izlerdim ama artık hiçbir dizinin beni sonradan tatmin etmeyeceğini bildiğim için izlemeye gerek duymuyorum. İlk 10 bölümü çok iyi ama sonradan bekleneni vermeyen dizilere iki saat ayırmak istemiyorum. Hem süre, hemde senaryo yüzünden izleyiciyi fazlasıyla yoruyorlar çünkü. :X

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Kadro çok iyiymiş. Arif ve Satılmış aynı dizideler yine, üstelik baba-oğul olarak. Gün seçimi çok iyi olmuş. Özellikle Sadakatsiz'den kaçan izleyicinin dikkatini çekecektir diye düşünüyorum. Sarp ve Arif karşılaşmasının ikinci raundu başlasın. :A @Forumdash @Emre Ozansoy @slhttnmtl @EmreCan @Alos
Hatta bizim Arif ilk konuşunca dedim çocuk yine Satılmış gibi bir karakter mi oynayacak. :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: EmreCan