Emre Ozansoy
Moderatör
Reisiniz ve Egoday sağ olsun.Ya bu Survivor böyle bir şey değildi eskiden, niye Kısmetse Olur'a döndü bu yarışma
Reisiniz ve Egoday sağ olsun.Ya bu Survivor böyle bir şey değildi eskiden, niye Kısmetse Olur'a döndü bu yarışma
Nisa ile konuyu konuş bence 🙃😊🙃😊Ya bu Survivor böyle bir şey değildi eskiden, niye Kısmetse Olur'a döndü bu yarışma
Senin çiftin yüzünden olabilir sanki .Ya bu Survivor böyle bir şey değildi eskiden, niye Kısmetse Olur'a döndü bu yarışma
Ogeday, Nisadan dolayı dibe çekiliyor...Ogeday ve Atakan bu sene çok yanlış sularda yüzüyorlar . Adamların ilk senelerindeki hal ve tavırları değişmiş , böyle olmamaları gereken olaylarla ön plana çıkmaya devam ederlerse şampiyonluğu unutsunlar .
Reisiniz ve Egoday sağ olsun.
Mert yılanına güven olmaz. Reisim ve Ogeday her zamanki gibi haklıOrtada bir durum varsa Mert ve Sude ilgili.. Bu Ogeday ve Nisayı asla ilgilendirmezdi.
Hele Nisa özelinle alakalı 3 erkekle aynı adada olmaya gelmişin... Herneyse.. Sude yi zerre sevmem ama düşürüldüğü duruma üzüldüm.
------
Nisa ile konuyu konuş bence 🙃😊🙃😊
Dediğim gibi günahım kadar sevmem Mert'i, ama olay Sude ile Mert'le ilgiliyken rezil ikilinin dahil olması çok saçma. Olayı da bu hale onlar getirdi, iyi ki de getirdiler. Kendilerini çok güzel bitirecekler böyle.Mert yılanına güven olmaz. Reisim ve Ogeday her zamanki gibi haklı
Uleee bu nasıl bir Nisa sevgisi 🤣🤣🤣🤣Mert yılanına güven olmaz. Reisim ve Ogeday her zamanki gibi haklı
Dediğim gibi günahım kadar sevmem Mert'i, ama olay Sude ile Mert'le ilgiliyken rezil ikilinin dahil olması çok saçma. Olayı da bu hale onlar getirdi, iyi ki de getirdiler. Kendilerini çok güzel bitirecekler böyle.
Reisim kazandıUleee bu nasıl bir Nisa sevgisi 🤣🤣🤣🤣
Merve'nin beceriksizliğinden.Reisim kazandı
En çok neye güldüm.. Konunun ana kaynağı Evrimmiş yaaa 🤣🤣🤣🤣Aşkım Gizem i yenmişti diyor Evrim ayol babaanne Gizem i herkes yeniyordu boya bakmıyor o iş %
Bu seferde olmadı .Berna 1 sayı al artık
Acun bunu elemez bir süre yarışmasa daEn çok neye güldüm.. Konunun ana kaynağı Evrimmiş yaaa 🤣🤣🤣🤣