ATV Kardeşlerim - Dizi Yorumları

Şengül ablasının yanında da kalamayacak. :( Sokaklara düşecek garibim. Ablası da insan olsa "sen biz yokken kal burada" der.

Emir de psikopat çıktı, "size ben ödeteceğim bunun bedelini" diyor ama tatlı. :bhr: :A

Ablası insan çıktı da eniştesi pislik çıktı... İnsan baldızına öyle yapar mı. :(

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: EmreCan
Şengül ablasının yanında da kalamayacak. :( Sokaklara düşecek garibim. Ablası da insan olsa "sen biz yokken kal burada" der.

Emir de psikopat çıktı, "size ben ödeteceğim bunun bedelini" diyor ama tatlı. :bhr: :A
İyi oldu eniştesi çok ii yaptı.
Hakedene hakettiği gibi davranmış demekki ablası da biliyor. Kim bilir ablasına da ne yapmıştır zamanında.

Bu dizi deliler ile dolu. :A Neyin bedelini ödetecekmiş o?

İyi oldu eniştesi çok ii yaptı.
Hakedene hakettiği gibi davranmış demekki ablası da biliyor. Kim bilir ablasına da ne yapmıştır zamanında.

Bu dizi deliler ile dolu. :A Neyin bedelini ödetecekmiş o?
Öyle enişte olmaz olsun, şaka gibi. Şengül'üm duyar duymaz çıktı evden.. Ah garibim, Sebahat da almadı yanına. :(

Komaya mı ne girdi ya onun yüzüne, onu ödetecek ona. :A

• Güldürdün
Öyle enişte olmaz olsun, şaka gibi. Şengül'üm duyar duymaz çıktı evden.. Ah garibim, Sebahat da almadı yanına. :(

Komaya mı ne girdi ya onun yüzüne, onu ödetecek ona. :A
İyi ki öyle bir eniştesi var Şengül'ün çok sevindim, çok mutlu oldum...
Yüzsüz yüzsüz evde kalmayacağı belliydi istenmiyo sonuç olarak..

O çocuk tam bir arsız, Oğulcan az bile yapmış ona.

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
İyi ki öyle bir eniştesi var Şengül'ün çok sevindim, çok mutlu oldum...
Yüzsüz yüzsüz evde kalmayacağı belliydi istenmiyo sonuç olarak..

O çocuk tam bir arsız, Oğulcan az bile yapmış ona.
Yüzsüz yüzsüz mü? Kadın çiçeklerine bakacaktı onların. :A

Psikopat falan ama tatlı, sevdim. :bhr: :A

• Güldürdün
Kadına şiddet mi uygulasın bir de? Ama bu Orhan'dan beklenir.

Asiye'de Doruk'cuğuma trip atıyor yine.. Of, yüzü hiç gülmeyecek mi Doruk'un. :(
Şengül kadın mı? O kadar dolapları çevir sonra kocanın sakin olmasını bekle. Öyle bir dünya yok.. :A

AsDor en samimiyetsiz çifttir. :A

Şengül kadın mı? O kadar dolapları çevir sonra kocanın sakin olmasını bekle. Öyle bir dünya yok.. :A

AsDor en samimiyetsiz çifttir. :A
Cemile çıkacağına keşke Tolga çıksaydı. Harika'ma neler yapmış pislik ( ben oraları izlemedim :A) Emir'den daha psikopat. :(