ATV Kardeşlerim - Dizi Yorumları

@EmreCan bölümü şimdi izlemeye başladım da Şengül'üm ne akıllı kadın bak, sahte delil oluşturuyor evde. :A Sebahat'a da Emel uyuyor dedi. :bhr:

Oğulcan çıkar çıkmaz güldürmeye başladı," ant verdim yeri öpücem". :A

Emel de akıllı çıktı. :A Telefonla konuşmasını duyunca İlknur'un kaçtı traktöre atlayıp, helal olsun. :A

Son düzenleme:
@EmreCan bölümü şimdi izlemeye başladım da Şengül'üm ne akıllı kadın bak, sahte delil oluşturuyor evde. :A Sebahat'a da Emel uyuyor dedi. :bhr:

Oğulcan çıkar çıkmaz güldürmeye başladı," ant verdim yeri öpücem". :A

Emel de akıllı çıktı. :A Telefonla konuşmasını duyunca İlknur'un kaçtı traktöre atlayıp, helal olsun. :A
Akıllı olsa planı bozulur muydu sence? :A

Umarım bir daha olmayan aklı ile saçma sapan işlere kalkışmaz. :A
Nesi ruh gibi ya, numara yapıyor o bir şeytan. :A
İlknur'un oyun yaptığını zannediyormuş ilk, sonradan anladı gerçekten kaybolduğunu. Öğrenince de yıkıldı kadın ya. :( İlknur da tam psikopat, şiddete meyilli biri çıktı. :A

Yazgı cidden başarılı oyuncu, psikopat kadının dediklerini duyunca çok güzel oynamış. :( Daha psikopat "benim kızım" diyor... 😱

Emel'i Kaan buldu, keşke Doruk bulsaydı da Asiye ile arası düzelseydi. :A Neyse Kaan'ın Ömer ile arası düzelir umarım. :A

Senin gibi akıllı birinin öyle bir şeye çabucak inanması, Suzan'ı işten kovması cidden çok saçma Resul. :A

Son düzenleme:
O kadar parayı başta yakan ben miyim. :A

Orhan kaç yıllık karısının çantasını, çocuklarının anasının çantasını kapıya attı. 😱 Keşke kafasından vursaydı da Ömer ölseydi. :A
Paranın ne olduğunu bilmeyecek kadar fakirmis demekki.

Dövmedigine dua etsin, Orhan adamlık yaptı. Ama o anlamadı iyi ki kovdu. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy