Emre Ozansoy
Moderatör
Acun açıkladı programda ne yalanı?Batuhan birinci, yalandır bu.
Acun açıkladı programda ne yalanı?Batuhan birinci, yalandır bu.
Bence Sude Nisa ile alakalı bir şey demiş olabilirYENİ BÖLÜM FRAGMANI
Hiç bir fikir yürüyemiyorum. Her şey olmuş olabilir.Bence Sude Nisa ile alakalı bir şey demiş olabilir
Keşke söyleseymiş...Ama Merve'de bilerek söylemedi gibi. Çünkü Barış'ın gideceği kesinleşti, o da öylesine Atakan demiş olabilir.
Bir yorum gördüm..Barış güzel bir konuşma yaptı giderken. Sonra Mert gibi farklı konuşmazsa bu ona artı kazandırır. Ayrıca yarınki oyunda boyundan dolayı puan alabilirdi. Tabi Atakan ve o kıyaslamasında doğru kişi gitti. Yarınki konseyde olsaydı iyi olurdu ama. Bu tartışma onsuz olmamalıydı
Bu ne be Nisa bu kaçıncı olayın içinde oluşun. Ogeday'a geçmiş olsun. Survivor'da aşk olayları performans düşürür. Nisa sayesinde şampiyonluktan olur.
------
@MasacRE
Bence bunlar Sudeyi Mert ile öpüşürken gördüler yarın PPyi değiştirmek için hazırlıklarımı yapıyorumHiç bir fikir yürüyemiyorum. Her şey olmuş olabilir.
Hadi aşk olayları oy düşürür desen neyse de performansı niye düşürsün Nisa olayların içinde değil, Acun sürekli Nisa reisimden faydalanıyor reyting içinBarış güzel bir konuşma yaptı giderken. Sonra Mert gibi farklı konuşmazsa bu ona artı kazandırır. Ayrıca yarınki oyunda boyundan dolayı puan alabilirdi. Tabi Atakan ve o kıyaslamasında doğru kişi gitti. Yarınki konseyde olsaydı iyi olurdu ama. Bu tartışma onsuz olmamalıydı
Bu ne be Nisa bu kaçıncı olayın içinde oluşun. Ogeday'a geçmiş olsun. Survivor'da aşk olayları performans düşürür. Nisa sayesinde şampiyonluktan olur.
------
@MasacRE
Zannetmem ya, ama zannetmem dediğim her şey de çıkıyor. Olur mu olur...Bence bunlar Sudeyi Mert ile öpüşürken gördüler yarın PPyi değiştirmek için hazırlıklarımı yapıyorum
Sen mi öpecektin Sude'yi, tabii Mert öpecek Bak Nisa'yı da Barış öptü mesela 🤮Bence bunlar Sudeyi Mert ile öpüşürken gördüler yarın PPyi değiştirmek için hazırlıklarımı yapıyorum
Ancak rüyanızda Ogeday Berna ile o kadar kavga etti 2017'de daha çok sevildi çünkü doğru neyse onun arkasındaBir yorum gördüm..
Ogeday, Nisa yüzünden Son 4 ü bile göremeyecek diye..
Hakvermedim değil.
Performansı elbet etkiler. Nisa böyle her yerde kavga çıkardıkça Ogeday tarafında olacak ve gerginliklerde performans etkilerHadi aşk olayları oy düşürür desen neyse de performansı niye düşürsün Nisa olayların içinde değil, Acun sürekli Nisa reisimden faydalanıyor reyting için
Ogeday bu sezonki performansını sürdürürse (bugün hariç) değil Nisa bütün Survivor yarışmacılarıyla aşk yaşasa da yine de son 4'ü çok rahat görürBir yorum gördüm..
Ogeday, Nisa yüzünden Son 4 ü bile göremeyecek diye..
Hakvermedim değil.
Etkilemeeez Nisa nerede her yerde kavga çıkartıyor ya ne abarttın sen dePerformansı elbet etkiler. Nisa böyle her yerde kavga çıkardıkça Ogeday tarafında olacak ve gerginliklerde performans etkiler
Sadece aşk değil, sorunlu biri ile arkadaşlıkta etkileyen etkenler. Geçmişte görmüştük
1: Nisa kendisi Sercan'a laf attıOgeday bu sezonki performansını sürdürürse (bugün hariç) değil Nisa bütün Survivor yarışmacılarıyla aşk yaşasa da yine de son 4'ü çok rahat görür
------
Etkilemeeez Nisa nerede her yerde kavga çıkartıyor ya ne abarttın sen de
Evrim ona buna laf atarken helal olsun Evrim konuş Evrim, Nisa iki laf edince konuşulmaya ortalığı karıştırmaya gelmiş. Ne güzel dünya be1: Nisa kendisi Sercan'a laf attı
2: Nisa kendisi Barış onla muhatap olmazken ona laf attı.
3: bu fragmanda bile Nisa ortalığı karıştıran olarak lanse edilmiş.
Daha geleli ne kadar oldu ki
Evrim ilede kavgaları görürüz. Artık susmam vs diyor malum. Bu sene ağzını açacakmış. Şampiyon olmaya değil, konuşulmaya gelmiş. Ne kadar gündem okadar fazla kalma ve para demek
Barış güzel bir konuşma yaptı giderken. Sonra Mert gibi farklı konuşmazsa bu ona artı kazandırır. Ayrıca yarınki oyunda boyundan dolayı puan alabilirdi. Tabi Atakan ve o kıyaslamasında doğru kişi gitti. Yarınki konseyde olsaydı iyi olurdu ama. Bu tartışma onsuz olmamalıydı
------
@MasacRE
1: Nisa kendisi Sercan'a laf attı
2: Nisa kendisi Barış onla muhatap olmazken ona laf attı.
3: bu fragmanda bile Nisa ortalığı karıştıran olarak lanse edilmiş.
Daha geleli ne kadar oldu ki
Evrim ilede kavgaları görürüz. Artık susmam vs diyor malum. Bu sene ağzını açacakmış. Şampiyon olmaya değil, konuşulmaya gelmiş. Ne kadar gündem okadar fazla kalma ve para demek
Evrim'e yakışıyorEvrim ona buna laf atarken helal olsun Evrim konuş Evrim, Nisa iki laf edince konuşulmaya ortalığı karıştırmaya gelmiş. Ne güzel dünya be
Nisa'ya yakışmayan hiçbir şey yok ki zatenEvrim'e yakışıyor
Onu goygoy olarak diyoruz.
Bi hikaye var o geldi aklıma
Hoca vaaz veriyormuş, makyaj günah deyince cemaat: "hocam ama sizin kızınızda makyaj yapıyor' demiş.
Hocanın verdiği cevap: Ama benim kızıma yakışıyor