The_Erinch
Favori Üye
Evet tam da istediğimiz olmuş 😁Amacımıza ulaşmışız o zaman. @Mircan Saye
STV'nin sevdiğim yapımları vardı sadece. Olmasın benden Stv.Senden olsa olsa Samanyolu TV olur bee .
Sizleri şaşırtabiliyorsak ne mutlu😊
Sen dizi sevmez mısın?? 😱Amacımıza ulaşmışız o zaman. @Mircan Saye
Bence kimsenin aklından geçmedi bu maskenin altından senin çıkabileceğin . Tebrik ederim hem seni , hem de @Mircan Saye 'yi .Amacımıza ulaşmışız o zaman. @Mircan Saye
Evet dizi sevmemesi yanlış ipucu😊
Ben hep buradaydım abi, sadece fazla yazmıyordum.
Teşekkür ederim beni programa davet ettiğin için. Çok keyif aldım.Evet tam da istediğimiz olmuş 😁
Ahahaha zaten ben ipuçları çok zor oldu değiştirsek mi dediğimde @Mircan Saye zor olması daha iyi olur demişti. Güzel oldu bence.Bence kimsenin aklından geçmedi bu maskenin altından senin çıkabileceğin . Tebrik ederim hem seni , hem de @Mircan Saye 'yi .
Yanlış ipucuydu evet.
Rica ederim ne demek çok güzel oldu. Ben de teşekkür ederim yarışmada beni yalnız bırakmadığınız için🤗Seni tahmin etmeleri çok zordu.Ben hep buradaydım abi, sadece fazla yazmıyordum.
------
Teşekkür ederim beni programa davet ettiğin için. Çok keyif aldım.
Şaşırdım @BARON男爵BEYAZ KAPLAN KİM?
@BARON男爵 a yarışmaya katıldığı için teşekkür ediyorum.😊
YARIŞMAYA KATILAN TÜM ÜYELERE VE OY VEREN ÜYELERE TEŞEKKÜRLERİMLE...
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar @MEnes @kerem @HeisenBerg @S.G.A.T. @Doğan @Polat Şaşmaz @ömer karataş @pompy @Burak97 @Forumdash @Hobbit @Jonsnow @Atlass @Fks14
En şaşırtan oldu @ÖzgürMAMUT KİM?
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar @MEnes @kerem @HeisenBerg @S.G.A.T. @Doğan @Polat Şaşmaz @ömer karataş @pompy @Burak97 @Forumdash @Hobbit @Jonsnow @Atlass @Fks14
Geri kalan maskelerde de çok şaşıracaksınız benden söylemesi🤭
İsmail abinin meşhur repliği senin için geliyor.Şaşırdım @BARON男爵
Tam tipine uygun olmuşMAMUT KİM?
Kimsenin tahmin etmemesine şaşırdım ben asıl.
Az ötede kudur.Tam tipine uygun olmuş
Teşekkür ederim @Zeyno 😊Mamut'a iki bölümdür Emre Ozansoy, Beyaz kaplana da The_Erinch gözüyle bakıyordum ama yine tutturamadım
Emeğine sağlık @Mircan Saye